Magazin

Momenat koji su svi čekali – Detalji iz Ljubinog privatnog života šokirali su naciju a onda je uslijedilo novo neprijatno iznenađenje (VIDEO)

Napisao admin

Ako ranije niste ništa znali iz života ove sportistkinje sada znate i najmanje pojedinosti. Nakon svih priča uslijedio je novi šok.


Ljuba Pantović (Foto: medio)

Kada se pročulo da je dečko Ljube Pantović prevario ovu sportiskinju i trenutno učesnicu “Farme” i to sa njenom maloljetnom kćerkom kojoj je napravio dijete cijela Srbija bila je u šoku! Ovakvu priču gledamo samo u filmovima, a sada je privatni život ove žene zgrozio sve redom. Ubrzo se oglasio i Ljubin dečko koji nije otrkio sve pojedinosti ali je njegova priča bila vrlo uznemirujuća. Kada su voditelji otkrili da će farmeri vidjeti video poruke svojih najmilijih sve oči bile su usmjerene ka Ljubi i čekali da li će se pojaviti obe njene kćerke kao i njen dečko o kojem se toliko priča.

– Komandant je zadržao suze, evo su stoje na ivici. Krivo mi je samo što je Aleksandra bila u školi ali to je dobar znak da ide u školu, zato što umije da je zaobiđe u širokom luku. Sada da iskoristim priliku najveći poljubac na svijetu za moje anđele, mama ih voli najviše na svijetu, poljupci za sve ostale. Alekdandra molim te idi i dalje u školu, rekla je ona a kasnije dodala i ovo:

– Žao mi je što nisam vidjela svoju najstariju kćerku Aleksandru i svog tatu. Ne znam šta je bio razlog tome, ne smijem da se ne upuštam u svoja razmišljanja jer sam ja malo komplikovana po tom pitanju da ne bih opteretila i sebe i druge.

Na 10. minutu snimka pogledajte ovaj momenat, kao i na 12. minutu drugog snimka.

medio

Komentari

komentara