Magazin

ODREKLA SE MIKROFONA: Udala se poslije OSAM DANA poznanstva, povukla sa scene, ali sudbina joj je dobila NEOČEKIVAN OBRT

Napisao H. H.

Bila je velika zvijezda devedesetih, ali u jednom trenutku se potpuno povukla sa estrade i odrekla scene i mikrofona. Snežana Berić, kako glasi njeno kršteno ime, imala je život pun prepreka i promjena. Odrastanje joj nije bilo lako, sa 16 godina je ostala bez roditelja, sama sa sestrom o kojoj je brinula. Uprkos svemu, o privatnom životu Ekstra Nene se malo zna.

O ljubavnom životu i muškarcima koje je voljela Ekstra Nena je rijetko govorila. Godine 2009. se udala za dr. Miroljuba Jevtića koji je bio na funkciji zamjenika direktora “Železnice Srbije”. Sve je iznenadila kada je priznala da se udala poslije svega osam dana poznanstva, piše Blic.

– Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo vidjeli, a osmog dana riješili smo da se vjenčamo. I vjenčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina… Ne! Jednostavno sam osjetila da je to neko s kim vrijedi provesti život. Prijatelj mi kaže: “Vi ste k'o latino serija.” To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mjestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti- izjavila je tada Nena za „Ilustrovanu politiku“.

Brak im se okončao poslije manje od godinu dana. Rijetko kada je govorila o razlozima.

– Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti- naglasila je Ekstra Nena u emisiji „Iz profila“.

Danas nastupa s vremena na vrijeme i pojavljuje se u emisijama samo kada ima razloga za to. Ponekad organizuje svoje kabaree i igrokaze, a posvećena je i pisanju knjiga, pogotovo poezije. Objavila ih je četiri, a jedna je prevedena čak i na kineski jezik.

Komentari

komentara