Magazin

Pravo lice Saše Popovića i njegove žene Suzane: Komšije otkrile šta se dešava iza zatvorenih vrata

Napisao H. H.

Nedavno je opljačkana kuća direktora “Granda” Saše Popovića, smeštena u luksuznom delu prestonice, kada je iz nje ukraden sef i porodični satovi, a evo šta o tome kažu njegove komšije.

Saši su komšije i kolege Lepa Brena i Dragan Kojić Keba, a odmah iza njihovih luksuznih domova nalazi se prostrano fudbalsko igralište. Jedan komšija je otkrio da je policija na pragu otkrića ko je opljačkao njihovog poznatog suseda.

Saša se ne kreće po komšiluku, ali često šeta po igralištu ovde jer mu je iza kuće. Tu ga sretnem često, Keba mu je blizu pa šetaju i trče zajedno. Baš pre neko veče sam tu video četiri policajca koja su pričala sa Suzanom. Otišli su do ćoška igrališta i gledali, nešto su našli. Mislim da je reč o sefu, da je tu bio bačen deo obijenog sefa Saše Popovića. Prvo su dva policajca stigla, a onda su došla još dva i pozvala Suzanu – otkriva komšija, koji zarad dobrih odnosa sa Sašom nije hteo da se predstavi.

Mislimo da je to uradio neko od Popovićevih ljudi. Pred kućom je portir, tu su i rampa i kamere, kako neko da uđe, a da ništa nije odvaljeno?! Ovo nije mogao biti bilo ko, garantujem – dodaje komšija.

Iako na televiziji deluje kao čovek iz naroda, Saša ipak živi povučeno. Komšije kažu da ga ne viđaju često.

Čak ni ćerku Aleksandru ne viđam. Njih stalno odvoze i dovoze vozači, a nešto se i ne druže sa nama koji u naselju stanujemo. Verovatno ne želi, ipak je on poznat, a takve su javne ličnosti – kaže jedna starija gospođa. Kako su rekli u obližnjim prodavnicama i marketima, bračni par Popović-Jovanović ih zaobilazi.

espreso.rs

 

Komentari

komentara