Magazin Video

Djevojka iz Maglaja – Selma: Ceco, hvala ti, krv dajem za tebe! (VIDEO)

Napisao admin

Folk zvijezda Svetlana Ražnatović bezbroj puta je pričala o tome kako se svojim pjesmama zahvaljuje publici što je godinama uz nju i što je podržava u svim životnim situacijama, međutim, koliko daleko ta ljubav može da dođe i koliko je pojedinci vole, najbolje je pokazala 17-godišnja Selma iz Maglaja, kojoj je životna želja da upozna popularnu pjevačicu.


Ceca Ražnatović (Foto: cure.ba)

Naime, Selma boluje od paralize i godinama je vezana za invalidska kolica, a na društvenu mrežu “tviter” okačila je snimak koji je potresao naciju.

– Pozdrav svima. Ovaj video je napravljen sa namjerom da jedna djevojka iz Bosne prikaže značenje koje ima Svetlana Ceca Ražnatović u njenom životu, sa nadom da će možda jednog dana ovaj video vidjeti i sama Ceca. Ja sam relativno mlada djevojka, ali me je život nekako natjerao da sazrem prije vremena, baš kao i Cecu, koja je od djevojčice postala žena. Moja životna priča možda jeste teška, ali s obzirom na to da me većina vas ne poznaje, moja životna priča uopšte nije bitna. Koje riječi upotrijebiti da se opiše ona kao ličnost i kao osoba? To je jednostavno nemoguće. Da imam spisak od 100 najljepših riječi, falila bi mi ona 101. da se dočara njeno značenje meni, to je nemoguće u par rečenica. Ona je nekako uvijek bila tu da mi pokaže da, i kada je najgore, uvijek može gore, jer mi ne dozvoli svojim pjesmama da padnem. Jer ako ona nije pala poslije svega što joj se desilo, ko sam onda ja i odakle mi pravo da padnem? Ne mogu njoj dušmani ništa koliko god je ocrnili i pokušavali da je spuste, jer je ona uvijek na vrhu i imala svoje fanove koji bi krv dali za nju da treba – ispričala je mlada djevojčica, a onda dala potresnu izjavu na koju niko nije ostao ravnodušan.

– Moja najdraža pjesma je “Neću dugo”. Ta pjesma je puna onih iskrenih osjećanja, a ta pjesma mi je najviše prirasla srcu jer opisuje mene i moj život. Moja najveća želja je da je upoznam i zagrlim s obzirom na to da mi životne okolnosti nisu dozvolile da odem na neki njen koncert i da je upoznam lično. Ona je meni motiv za život, a mi, njeni fanovi, njen motiv da nastavi dalje. Zbog nje sam čak zavoljela Beograd. Ceco, nadam se da nećeš nikada dozvoliti da padneš, jer ako ti padneš, padamo svi, padam ja i pada tvoja armija najveća na svijetu. Volim te više od ičega i hvala što postojiš – ispričala je Selma.

Ceca dovodi Selmu na Ušće!

Selmina životna želja će sutra uveče biti ispunjena, jer će Svetlana Ražnatović, nakon što joj je dnevni list “Blic” dostavio pismo, poslati vozilo po mladu djevoku sa posebnim potrebama. Ovaj human gest Ražnatovićeve ganuo je Selmu jer je time ostvarila njene snove.

– Hvala, volim vas i jedva čekam! – napisala je djevojčica iz Maglaja na svom profilu.

cafe.ba

Komentari

komentara