Magazin

Šta muči horoskopske znakove – Ovna boli glava, Raka stomak!

Napisao admin

Vladanje različitih planeta utiče na zdravstveno stanje pojedinog znaka Zodijaka, pa tako Rak ima problema s varenjem, Vodolija sa srcem, a Bik s ušima.


Glavobolja (foto: cure.ba)

OVAN

Ovan je sklon promišljanju i pretjeranom analiziranju pa ga zato najviše muče bolesti vezane za glavu. Najčešće ima problema s glavoboljom, muči ga škrgutanje zubima, a često mu brige izazivaju crvenilo i osip na licu.

BIK

Bikom vlada Venera koja kontroliše grlo i rad vilice i utiče na proizvodnju insulina. Pripadnike ovog znaka najviše muče upale grla, štitna žlijezda i ukočenost vrata, a često imaju problema s upalama i infekcijama uva.

BLIZANCI

Znakom Blizanaca vlada Merkur koji kontroliše sistem za disanje i mišiće. Blizanci su stalno u pokretu pa su skloni upalama tetiva, a najviše problema im zadaju khronični kašalj, česte prehlade, bronhitis i bolovi u ramenima. Treba da izbjegavaju pušenje i boravak u zadimljenim prostorijama.

RAK

Emotivni Rak je jako osjetljiv na svoje i tuđe probleme pa je sklon probavnim smetnjama i bolu u stomaku. Njegova tuga i ljutnja povezuju se s neurednom probavom i pojačanim želučanim refluksom.

LAV

Samopouzdanom Lavu najviše stresa izazivaju problemi sa srcem i cirkulacijom i bolovi u leđima. Upravo bi zbog toga pripadnici tog znaka treba da paze na holesterol.

DJEVICA

Baš kao i Blizancima, Merkur vlada i Djevicom. On kontroliše sistem za varenje, pa su za Djevicu česti čirevi na želucu, alergije na hranu, bol u stomaku i zatvor.

VAGA

Pripadnici ovog znaka su skloni neumjerenosti u jelu i piću pa ih muči prečesto mokrenje, bubrežni kamenčići i nepravilan rad bubrega koji može da izazove anemiju.

ŠKOROPIJA

Negativne emocije i pesimizam koji su karakteristični za Škorpiju mogu da utiču na njeno zdravlje, posebno na libido, rad bešike i bubrega.

STRIJELAC

Strijelcu su jetra i kičma slaba tačka.

JARAC

Uporni Jarac muku muči sa slabim kostima, bolovima u koljenima, zubima i zglobovima. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu i osteoporozi, a povrede su njihova svakodnevica.

VODOLIJA

Užurbana Vodolija nikad nema vremena za opuštanje što utiče na njeno zdravlje. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu, imaju problema sa srcem i natečenim limfnim čvorovima, proširenim venama, astmom i alergijama.

RIBE

Kod osjećajnih Riba emocije imaju glavnu riječ što dosta utiče na njihov imunitet. Što se lošije osjećaju, to im imunitet više pati, pa su podložnije različitim bolestima, a najviše ih muče bolovi u nogama i kurje oči, piše “Žena”.

zena.blic.rs

Komentari

komentara