Magazin

NATA SE TUKLA I SA LJUBOM: Bivši muž Nataše Bekvalac imao je dosta problema sa njom, U BIJESU GA GAĐALA ČAŠAMA I FENOM ZA KOSU!

Napisao A. K.

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac je i prije Luke Lazukića imala burne i nasilne svađe sa nekadašnjim suprugom, rukometašem Ljubom Jovanovićem. Pošto ju je sadašnji suprug poslije sedam mjeseci braka pretukao, zbog čega je Bekvalčeva završila u Urgentnom centru, isplivali su novi detalji iz prošlosti srbijanske pop zvijezde.

“Nataša i Ljuba su tokom dvije godine braka imali burne svađe. Njihove rasprave su s vremenom toliko kulminirale da je dolazilo i do fizičkog nasilja. Ona ga je u nekoliko navrata u naletu bijesa gađala pepeljarama, čašama, pa čak i fenom za kosu. Kad su shvatili koliko je sve otišlo predaleko, odlučili su da se razvedu”, otkriva dobro obavešten izvor, prenosi “Espreso“…

On dodaje da mu je Jovanović priznao da više nije mogao da trpi njene histerične napade.

“Svađali su se oko svega, na primjer, oko putovanja na koja je ona išla sa sestrama i prijateljicama, a bez njega. Takođe, smetalo joj je što Ljuba ne želi da dolazi na njene nastupe ili da izlazi s njom. On je povučena osoba i nije htio da se eksponira, a Nataši je to predstavljalo problem”, objašnjava sagovornik časopisa “Hit”.

Prema njegovim riječima, svi koji dobro poznaju Natu nisu bili pretjerano iznenađeni što joj je ovako brzo pukao i treći brak.

“Bez obzira na to što ona umije da bude histerična, Luka nije smio da je udari. Nije mi jasno zašto joj niko nije rekao pravu istinu o njemu. On maže i laže sve ljude oko sebe, pravio se pred njom da ima para, plaćao je putovanja, a sve vrijeme je trošio pozajmljen novac. Mislim da sada već duguje na desetine hiljada eura. Pa dečko nikad ništa nije radio, a navikao je na lagodan život. O tome bruji Beograd”, priča izvor i dodaje:

“Nataša se u njega zaljubila kao dijete. Gledala ga je kroz “ružičaste naočare”. Lukina porodica nije bila sretna što se on ženi Bekvalčevom, ali je ona i preko toga prešla. Čak mu je opraštala i što je ostavlja samu sa kćerkicom Katjom, koju su dobili prije oko mjesec i po dana, dok izlazi po gradu i pije.”

Komentari

komentara