slot online 2023

Nikad lakše – Do savršene figure jednostavnim načinom vježbanja

Napisao admin

Do ravnog stomaka, podignute guzu i butina bez celulita možete podjednako brzo da dođete hodanjem kao što biste i trčanjem, samo ako se pridržavate nekih jednostavnih pravila.


Pravilno držanje (foto: cure.ba)

1. Držanje

Ako imate pravilno držanje, vaši mišići leđa i zadnjice će pravilno raditi, a samim tim će se jače stiskati i opuštati. To znači više izgubljenih kalorija! Kako osigurati ispravno držanje? Hodajte ponosno! Ramena držite unazad (opušteno, ne zategnuto), glavu uspravite, a bradu sklonite sa grudi.

2. Otkucaji srca

Povećajte broj otkucaja srca da biste tijelu omogućili bolje sagorijevanje kalorija. Hodajte kao da se žurite.

3. Upregnite laktove

To će ojačati gornji dio tijela i sagorjećete veći broja kalorija. Laktove držite pod pravim uglom i zamahnite njima u skladu sa korakom (suprotna ruka i suprotna noga).

4. Za jake trbušnjake

Ako želite da ojačate trbušne mišiće, ne morate da se ispružite na podu i radite trbušnjake! Prema nekim stručnjacima, najdjelotvornije vježbe za postizanje čvrstog i ravnog stomaka izvode se na nogama. Da biste zadržali pravilno držanje, stisnite trbušne mišiće dok hodate.

5. Za čvrstu guzu

I hodanjem možete imati čvrstu guzu! Pri svakom koraku svjesno držite mišiće vaše pozadine stisnutima u trenutku kada se stopalom odražavate od tla. Isto tako, zamislite da između lijeve i desne polutke imate papir i ne želite da ispadne. Tako ćete osigurati konstantnu kontrakciju.

6. Promijenite nagib

Hodanje po ravnom može biti korisno, ali za najbolje rezultate dobro je promijeniti teren. Intervalno izmijenjujte hodanje po ravnoj podlozi s hodanjem po brežuljkastom terenu. Tako ćete najbolje uticati na mišiće guze i zadnje lože, eliminišući celulit.

magazin.net.hr

Komentari

komentara