Ljepota

Vaš odabir govori umjesto vas: KOJE USNE VAM SE NAJVIŠE SVIĐAJU?

Napisao H. H.

Pred vama su prelijepe usne sa različitom bojom karmina. Koje vas privuku najviše na prvu loptu, te i izaberite. Bez mnogo razmišljanja ili kalkuslisanja napravite svoj izbor.

Odigrajte ovu igricu sa nama. Pokazite nam kakva ste zavodnica na osnovu slike usana koja vam se najvise sviđa. Pred vama su cetiri opcije. Izaberite najljepše usne i tako ćete otkrti da li ste stidljivi ili odlucni u zavodjenju. Da li lako dolazite do svog cilja ili volite duge igrice zavodjenja. Na vama je da odaberete usne koje vam se najvise dopadaju, a mi ćemo vam otkriti kakva dama se krije u vama, piše Aura.

USNE BROJ 1
Vi ste izuzetno šarmantna i neodoljiva dama. Plijenite svojom ljepotom i sigurnošću i to se odmah vidi. Kada bacite oko na nekog muškarca veoma lako dolazite do njegove pažnje. Jednostavno vi ne možete ostati nezapaženi, jer zračite neodoljivom harizmom i privlačite vašom ljepotom.

Flert je jednostavno dio vas. Volite da koketirate i to vam ide od ruke. Znate kako da započnete razgovor i u kom smjeru da ga vodite. Igra riječima je vaša specijalnost.

Sa vama nikada nije dosadno. U stanju ste dugo da razgovarate sa muškarcem koji vas zanima, jer vam je u cilju sto bolje da ga upoznate. Inače, muškarci veoma lako padaju na vaš šarm.

USNE BROJ 2
Vi ste veoma stidljiva osoba. Ne pokazujete svoje emocije otvoreno, povučeni ste i sramežljivi po tom pitanju. Iz tog razloga vam treba dosta vremena dok ne stavite simpatiji do znanja da vam se sviđa.

Vi ćete pratiti i posmatrati željenog muškarca dugo. Ali iz prikrajka. Tek kada shvatite da imate iste želje ili kada vam se pogledi sretnu i vidite da ga privlacite. Tek tada ćete se donekle osoboditi.

Ali vi ćete uspjeti da dobijete ljubav željenog muškarca iako toliko čekate. Vi ćete svojom njeznom osobinom, pažnjom koju mu pružate i velikom podrškom itekako osvojiti njegovo srce. Vi imate osobine koje se veoma cijene i zato vrijedite puno.

USNE BROJ 3
Vi osvajate svojom neodoljivom privlačnošžu. Veoma ste strastvena osoba i itekako primamljiva muškarcima. Neodoljivo neodoljivo budite njihovu maštu kada se pojavite ispred njih. Pored toga ste veoma ljubazni i imate manire koji će željenog muškarca ostaviti bez teksta.

Znate da vodite razgovor i sa istim još više da rasplamsate strast između vas. Volite igrice zavođenja jer znate da vam odlično idu.

Zbog toga ste veoma samouvjereni u flertu i muškarca možete da dovedete do ludila sa svojim pokretima i riječima zavođenja. Vi ste rođena zavodnica.

USNE BROJ 4
Vi ste veoma nježna osoba koja zrači toplinom i harizmom. Vi znate da vodite razgovor i u stanju ste da istopite svačije srce. Znate put kako nekome da se podvučete pod kožu na mio način.

Vas krasi senzualnost i kao da donosite svježinu sa sobom. Unosite u covjeka mir. Rijetko ko može da ostane imun na vaše draži. Vi ste dama koja ne voli lako da osvaja. Nije vam zanimljivo kada muškarac tek tako nasjedne na vašu igru zavođenja.

Vi volite da uživate u flertu i da on potraje. Želite da shvatite da ste se i vi i željeni muškarac zaljubili i zagrijali jedno za drugo dovoljno prije nego što uplovite u nešto dublje.

Komentari

komentara