Ljepota

Obratite pažnju – Greške koje biste trebali izbjeći kod frizera

Napisao admin

Kako biste se pobrinuli da dobijete frizuru koju želite i zaslužujete, obratite pažnju na par stvari koje trebate napraviti i neke koje trebate izbjeći.


Kosa (Foto: cure.ba)

Sredite se i za frizera 

S obzirom da frizeri vole vidjeti vaš stil i vašu svakodnevnu frizuru, nije baš preporučljivo doći u salon s masnom kosom vezanu u konjski rep. Jednostavno, kada vas vaš frizer vidi u najboljem izdanju znat će vam bolje složiti frizuru koja odgovara vašem stilu. 

Pripazite što ste odjenuli 

Odlazak frizeru u košuljama, puloverima i majicama s kapuljačom nisu dobar potez jer ovi odjevni predmeti mijenjaju prirodan pad kose. Bilo bi dobro i da skinete narukvice i lančiće. 

Nemojte misliti da se vaš frizer sjeća svega 

Dobar savjet vašeg frizera zavisi i o tome koliko je upoznat s tretmanima koje ste imali u prošlosti. Stoga, ako želite bojati kosu, bilo bi dobro da mu napomenete i što ste sve prije radili na kosi, nemojte pretpostavljati da se on sve pamti. 

Opustite se 

Pranje kose trebalo bi biti opuštajuće iskustvo, stoga nemojte to vrijeme trošiti na razgovor s frizerom. 

Nakon što promijenite boju kose morate promijeniti i njegu kose kako biste spriječili da vam se brzo ispere. Koristite šampon za obojenu kosu, investirajte u kapicu za bazen (ako idete na bazen), a pitajte i frizera za savjet. Ako je potrebno njegove upute odmah zapišite. 

Nemojte se sami šišati 

Koliko god došli u napast, nemojte si šiške sami šišati. Neće vas puno koštati da to napravi stručnjak, a efekt će biti puno bolji, savjetuje goodhousekeeping.com.

net.hr

Komentari

komentara