Ljepota

GRIJEŠITE, A DA TOGA NISTE NI SVJESNE: Ovih 5 stvari muškarci najviše mrze kod žena!

Napisao H. H.

U nastojanjima da izgledaju što ljepše i ostave bolji utisak, žene često prave kardinalne greške kojima gube pažnju muškog pola.

Ukusi su različiti, ali o sljedećim stvarima skoro svi muškarci isto misle.

Previše šminke

U nastojanju da izgledaju što bolje, te time i privlačnije suprotnom polu, žene često pretjeruju s količinom šminke. Nabacuju sloj nakon sloja kako bi prikrile sve nedostatke, ne shvatajući da time zapravo odbijaju muškarce. Brojna istraživanja su pokazala da muškarci više vole prirodniji izgled, dok ih pretjerivanje sa šminkom može samo ohladiti.

Promiskuitetno ponašanje

Mnoge žene su uvjerene kako će se*sualnim aluzijama, izazovnim ponašanjem i odlaskom u krevet privući muškarca, iako je istina potpuno drugačija. Takvim ponašanjem ćete svakako privući muškarca koji je u potrazi za avanturom, ali teško da će poželjeti da vas bolje upozna. Djevojka za se*s i djevojka za vezu su dvije potpuno drugačije stvari.

Izgladnjivanje

Muškarce apsolutno odbijaju žene koje se stide da jedu. Oni vole da vide djevojku kako uživa u hrani, stoga salate i slične dijetne večere zaboravite kada ste na sastanku s njim. Iz nepoznatog razloga, djevojka koja voli da jede im je i te kako privlačna.

Alkoholisanje

Slobodno popijte koje piće, ali nemojte da nastojite da mu dokažete koliko možete da popijete. Djevojka koja pije jedno piće za drugim možda i može da bude zabavna, ali muškarac je svakako neće uzeti u obzir kao kandidatkinju za vezu.

Napadno ponašanje

Ako frajeri išta mrze, onda su to napadne djevojke. Pritom ne mislimo samo na pretjerano nastojanje da ostvarite fizički kontakt, već i na razgovor. Pretjerivanje s komplimentima i smijanje na svaku njegovu izjavu potpuno će ga ohladiti, prenosi “B92“.

Komentari

komentara