Ljepota

Lijepi i vitki – Nevjerovatno jeftin trik za bolji izgled!

Napisao admin

Usprkos tome što vrlo često voli da izlazi, ostaje budna do ranih jutarnjih sati i posegne za cigaretom i čašicom, 39-godišnja manekenka Kejt Mos stvarno se može pohvaliti besprijekornim tenom i sjajnom kožom lica, a sada je napokon otkrila svoju tajnu.


Kate Moss (foto: blogspot)

Početkom nedjelje Kejt Mos je pokazala sve svoje čari u kampanji za kozmetičke proizvode St. Tropez. Slavna manekenka pokazala je mladoliko, zategnuto i sjajno lice, kao i vitku figuru, i time još jednom sve oko sebe podsjetila zašto je upravo ona jedan od najpoznatijih supermodela na svijetu. 

Iako ne praktikuje često potpuno zdrav načina života, uz pomoć jednostavnih i jeftinih trikova uspijeva da održi kožu lica besprijekorno sjajnom i njegovanom. 

“Ako se ujutro probudim umorna i podbula, lavabo napunim hladom vodom, dodam krastavce i kockice leda, i lice uronim u to. Taj trik zateže cijelo lice omogućavajući mi da izgledam i da se osjećam budno i svježe”, rekla je Kejt. 

Krastavac i koža imaju isti nivo vodonika, pa tako ovaj trik lako pomaže u rješavanju određenih problematičnih područja, a što je još bolje, ovaj trik je stvarno jeftin – sve što vam treba je voda, kockice leda i svježi krastavac. 

Kejt je otkrila i da tijelo njeguje redovnim pilinzima, i to radi svaki put prije nego što ode na plažu. Osim toga, dosta vremena vježba pilates i tako održava vitku liniju.

smedia

Komentari

komentara