Zdravlje

KOKICE, KEKSI, ČOKOLADA… – Mislite da zdrave grickalice ne postoje? E pa, varate se!

Napisao admin

Vi jednostavno volite ići u kino, ali sve nezdrave grickalice koje jedete uz film, nikako nisu dobre za vas. Vi ste toga svjesni i odlazak u kino sveli ste na minimum.


kokice (foto:cure.ba)

Međutim, ne trebate to raditi! Sve što je potrebno jeste posegnuti sa zdravim grickalicama. Mislite da zdrave grickalice ne postoje? E pa, varate se. Mi vam u nastavku donosimo nekoliko grickalica uz pomoć kojih ćete uživati u filmu, jedući grickalice, a bez grižnje savjeti da ćete se udebljati.

1. Kokice.

Kokice su jedne od najboljih i najzdravijih grickalica. No, kako bi bili sigurni da se nećete udebljati, odaberite one obične, bez maslaca ili sira. Kokice su također bogate antioksidansima koji pomažu našem tijelu da se zaštiti od slobodnih radikala.

2. Keksi.

Što može biti bolje od keksića? Oni su pečeni i sadrže mali broj kalorija. A u isto vrijeme oni su zdravi za vaše srce.

3. Čokolada.

Čak se i čokolada može smatrati dobrom grickalicom. Ona će vam pružiti instant energiju i podići će vašeras položenje. Čokolada je koristna za vaše zdravlje. Čokolada je, također bogat izvor antioksidansa.

4. Voćni sokovi.

Umjesto da pijete gazirane napitke, popijte neki voćni sok. Osim što će vam pružiti glukozu također će vaše tijelo opskrbiti vitaminima, mineralima i drugim bitnim hranjivim tvarima.

5. Muffins.

Još jedna pečena namirnica koja se može računati kao iznimno zdrav filmski zalogaj. Jedite muffinse bilo kojeg okusa. Oni ne sadrže kremu i stoga su zdravi. Oni sadrže vrlo malo kalorija, što ih čini najboljom filmskom grickalicom.

6. Pečeni čips.

Pečeni čips ne sadrži ulje, pa je zbog toga zdrav za konzumaciju. Izbjegavajte duboko pržen čips. Idući put kada budete gledali film, odlučite se za pečen čips.

cure.ba

Komentari

komentara