Zdravlje

NAJPOZNATIJI SRPSKI PROROK OTKRIVA – U 2015. godini se očekuju nove poplave i veliki uspjeh u sportu!

Napisao admin

Dolazeća godina će po mnogo čemu ličiti na prethodnu, kaže najpoznatiji srpski prorok, koji je za Srbiju predvidio kako će se nastaviti proces pridruživanja Evropskoj uniji, mada joj se nikada neće zvanično pridružiti. Odnosi sa Rusijom i Srbijom neće biti kakvi bi mogli da budu. Cijene energenata će u svijetu blago padati, ali to ne znači da će i u Srbiji biti niže. Euro će „skakati“ zavisno od skoka dolara, rekao je Lav Geršman.


Poplave (Foto: Arhiva)

Poplave su opet moguće, možda već u januaru, ali neće biti tako katastrofalne kao one u maju 2014. Dok će u svijetu tu i tamo biti prirodnih katastrofa, nas će to mimoići. Moguć je manji zemljotres u Crnoj Gori, ali neće biti žrtava.

 

Dokle god su Srbi složni, Albanci su mirni. Međutim, ako bude protesta, krenuće i Šiptari. Za sada nema šanse da povratimo Kosovo. Plašim se da će nova „onkologija“ biti Vojvodina, kao što je to ranije bilo Kosovo. Krenuće se sa propagandom da su Srbi protiv Mađara i drugih naroda.

 

Ranije sam govorio o mogućnosti povratka monarhije. Godine 2011. prošla je šansa za tako nešto, međutim od 2015. do 2019. srećna zvijezda ponovo će biti na strani Karađorđevića. Imaće podršku Evrope, jer bi dolazak krune mogao da smiri eventualnu nestabilnu situaciju u Srbiji.

 

Međutim, Evropi dugoročno ne bi odgovaralo da kraljevska porodica ostane na vlasti jer – kruna odgovara samo kruni.

 

Standard neće dalje padati, bez obzira na to da li će biti nemira, poplava i skoka evra. Dokle god u ovoj zemlji ima seljaka – moći će da se kupi kvalitetna hrana. Ne čudi me što su i bogati počeli da ulažu u zemlju, jer stvari diktira onaj u čijim su rukama zemlja i pitka voda.

 

HLJEB JE VAŽAN

 

Najbolje će zarađivati oni koji su povezani sa proizvodnjom brašna (kukuruz, pšenica, ječam, heljda, pirinač…). Hljeb je svima neophodan, a bez mesa se i može. Jedino se plašim da ove godine ipak ne usvoje zakon kojim se dozvoljava uzgoj i promet GMO, jer to ne bi bilo dobro za  privredu, a ni za zdravlje.

 

I naredne godine Srbija će doživjeti velike uspjehe u sportu i umjetnosti. Vjerujem da će novi Kusturičin film biti nagrađen u inostranstvu, a moguće je da budu pokrenuti novi filmski i pozorišni festivali.

 

EVROPA

 

Od evropskih zemlja, Njemačka će nastaviti da jača, zahvaljujući svojim bankama. Međutim, Njemačka, Francuska, Španija – sve su te zemlje, u suštini, na prekretnici i ne odgovara im da ostanu u Evropskoj uniji, a Unija će opstati samo dok im to Rusija dozvoli.

 

Evropu, kao i čitav svijet, uzdrmaće nove informacije o vanzemaljcima, ali pažnja javnosti biće na to usmjerena samo nedjelju, dvije.

kurir

Komentari

komentara