Zdravlje

Stravično – Majka danima nije znala da joj u kući leži mrtav 8-godišnji sin, sve dok se nije počeo osjećati smrad

Napisao admin

Amerikanka Kimberly Tutko, majka 8-godišnjeg Jarroda Jr., danima nije znala da joj dijete leži mrtvo na trećem spratu njihove porodične kuće!


(Foto: Dnevnik.hr)

Tijelo umrlog dječaka raspadalo se u kući nekoliko dana dok majka nije shvatila šta se događa.

Nakon svega, ona je izjavila da je njezin suprug bio primarni staratelj njihovog sina koji je bio mentalno bolestan i autističan.

Tek kad se počeo osjećati smrad raspadanja suprug joj je rekao da je dječak preminuo.

Okolnosti unutar kojima je ova porodica funkcionirala u najmanju su ruku neobične. Naime, Kimberly je policiji rekla kako nije znala da je dječak mrtav jer su ona i suprug imali dogovor da se on brine o njihovom sinu.

Nesretni dječak živio je na trećem spratu porodične kuće gdje se o njemu brinuo otac, dok je majka s također bolesnom kćeri boravila na drugom katu gdje se brinula o njoj.

“Moja se kći oslanja na mene. Ja se brinem o njoj, a suprug o sinu. To je bila svakodnevna rutina”, izjavila je Kimberly.
police-tape

Ona je izjavila da je supruga pitala zašto joj nije odmah rekao za smrt djeteta te da je on na to odgovorio da ga je bilo previše strah kako će reagirati druga djeca u kući. Ovaj par, naime, ima još petero djece koja su sada zbrinuta kod udomitelja.

Kimberly nakon svega tvrdi da je njen suprug bio dobar otac.

Ipak, njen suprug Jarrod je optužen za ugrožavanje dobrobiti djeteta te za prikrivanje smrtnog slučaja.

Uzrok dječakove smrti policija nije utvrdila, tako da će daj podatak biti poznat tek nakon što bude obavljena obdukcija.

dnevnik.hr

Komentari

komentara