Magazin

Sandžaklijka osvojila pravo bogatstvo – Dobitnica 2,56 miliona eura živi u Sarajevu?!

Napisao admin

U 83. kolu igre na sreću, “LOTO 7 od 39″ u Srbiji, nakon gotovo pet mjeseci čekanja, izvučena je “sedmica” vrijedna čak 2,56 miliona eura, a listić je uplaćen u Priboju, saopštila je prije tri dana Državna lutrija Srbije.


Loto (foto: doznajemo)

Precizirano je da je novi loto milioner osvojio je 292. 276. 860 dinara. On je na uplatnom mestu u Nemanjinoj ulici u Priboju uplatio 240 dinara (2,10 eura), odnosno četiri kombinacije.

Prva kombinacija na listiću donijela mu je milionsku premiju, dok je i u drugoj kombinaciji imao “trojku” koja mu je vrtoglavi dobitak uvećala za dodatnih – 60 dinara (0,53 eura).

Dobitnik iz Priboja time je postao 60. srpski “Loto milioner” i četvrti dobitnik “sedmice” u ovoj godini, a zanimljivo je da su, osim gradova u Srbiji, po dva puta dobitnici “sedmice” dolazili iz gradova u BiH. Po dva puta su dobitnici bili iz Banjaluke, odnosno Bijeljine.

Rekorder u visini iznosa “sedmice” i dalje je dobitni tiket iz marta 2010. godine koji je vlasniku iz Kanjiže doneo čak 4,8 miliona eura. Višemilionska sedmica zabilježena je i u aprilu 2005. godine, kada je dobitnik iz Stare Pazove postao bogatiji za 3.967.626 eura, kao i u julu 2006. godine, kada je jedan Beograđanin koji je osvojio 3. 219.530 eura.

A doznaje se da dobitnica najnovijeg milionaskog dobitka – već duže vrijeme živi i radi u Sarajevu. Riječ je o Sandžaklijki, po nacionalnosti Bošnjakinji

Mještani Priboja na Limu tvrde da sretna dobitnica premije od 2,65 miliona eura, koja je izvučena u petak na lotu u Srbiji, već duže vrijeme živi i radi u Sarajevu, poput mnogih njenih sugrađana.

doznajemo

Komentari

komentara