Magazin

Petar Grašo sarajevskoj publici priredio koncert za pamćenje

Napisao H. H.

Petar Grašo, jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, priredio je sarajevskoj publici koja je ispunila Dom mladih vrhunski dvosatni koncert.

Koncert je počeo pjesmom “Šporke riči”, a čim se pojavio na bini uslijedile su ovacije. Popularni Splićanin nizao je hit za hitom, a publika je uglas pjevala “Ko nam brani”, “Šporke riči”, “Vera od suvog zlata”, “Trebam nekoga”, “Srce za vodiča”, ali i aktuelne hitove kao što su “Ako te pitaju” i “Volim i postojim”.

Osim toga, Grašo je prvi put pred sarajevskom publikom izveo svoju novu pjesmu “Voli me”.

Publici je, kao što je i obećao, poklonio večer hitova, večer pjesme i mediterana koja će ostati u riznici uspomena dobrih koncerata

“Sarajevo spada u jedan od onih krupnijih zalogaja u regiji, uz Zagreb, Split, Ljubljanu, Beograd… tako da se uvijek radujemo koncertu pred sarajevskom publikom. Imali smo prekrasan koncert prije dvije godine i nadam se da ćemo nastaviti tu tradiciju. Čeka nas večer hitova, večer pjesme i mediterana i mislim da će to biti večer koja će ostati u riznici uspomena dobrih koncerata”, rekao je ranije Grašo za “Klix.ba“.

Sarajevo mu je, kaže nam, već godinama izvanredan domaćin i uvijek mu se rado vraća.

Komentari

komentara