Magazin

Istraživanje – Žene ne vole iznenadna putovanja?

Napisao admin

Mnogi muškarci koji se nadaju da će srca svojih dama (ponovo) osvojiti tako što će ih iznenaditi nekim putovanjem, trebalo bi da odustanu od te ideje.


Putovanje (Foto: Cure.ba)

Šta sve žene rade prije putovanja?

1. Planiraju odjevne kombinacije.

2. Dogovaraju zamjenu na poslu.

3. Traže restorane i mjesta koja bi trebalo da posjete na odmoru.

4. Čiste frižider i bacaju sve što bi se moglo pokvariti.

5. Kupuju novu garderobu.

6. Otkazuju viđanje sa prijateljima.

7. Odlaze kod frizera.

8. Viđaju se samo sa najboljim drugaricama.

9. Odlaze kod kozmetičara.

10. Prelaze na lakšu hranu kako bi bolje izgledale u kupaćem.

Nedavno istraživanje pokazalo je da 60 odsto žena mrzi iznenađenja, a trećinu veoma nervira kada ih partner iznenadi putovanjem. Naime, dame kažu da u takvim situacijama nemaju vremena da se spreme kako treba.

Studija je otkrila da tipična žena želi da joj se putovanje najavi sedam do osam dana prije polaska na neki kraći odmor, kako bi mogla da isplanira šta će ponijeti od garderobe, pokupuje šta treba i isplanira odsustvo sa posla.

Ključne aktivnosti prije polaska na put uključuju kozmetičke tretmane, otkazivanje ranije planiranih aktivnosti i pakovanje.

Istraživanje koje je sprovela kompanija British Airways otkrila je da žene biraju barem devet kombinacija garderobe za kraće putovanje, dok jedna od četiri ispitanice kaže da bi im zaboravljanje omiljenog komada odjeće pokvarilo užitak.

Ipak, studija je utvrdila da mnoge žene nemaju razloga za brigu, budući da ih partneri nikada ne bi odveli na neko iznenadno putovanje.

Volite li vi iznenadna putovanja?

cure.ba

Komentari

komentara