Magazin

Kraj veze – Imali su TRI RASKIDA, ali ovaj je konačan: Ceca i njen 16 godina mlađi dečko STAVILI TAČKU NA VEZU!

Napisao admin

Pevačica stavila tačku na vezu sa 16 godina mlađim momkom.


Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen dečko Aleksandar Jovović dugo su krili svoju vezu od javnosti ali je došao kraj.

Naime, pevačica i maneken su svoju vezu od godinu dana raskinuli nakon što su mediji saznali da su zajedno.

Iako je pevačica demantovala nekoliko puta, izvor blizak paru je otkrio da od kada su mediji saznali da su u vezi nekoliko puta su raskidali ali da je ovaj put definitivno došao kraj vezi.

– Otkako se saznalo da su zajedno, Ceca i Aleksandar su već tri puta raskidali. Čak su i za 8. mart pokušali da prestanu da se viđaju, ali su dali vezi još jednu šansu, ali to je bilo bezuspešno. Oboje su shvatili da veza nema budućnost i da je došlo vreme da na nju stave tačku. Iako su se dugo borili protiv toga da velika razlika u godinama i javni posao kojim se bave ne ugroze njihovu ljubav, na kraju su zaključili da je bolje da se rastanu. Među njima nije bilo nesuglasica, ali su prestali da uživaju kao pre, kada za njih niko nije znao. Više nisu mogli da budu opušteni i dogovorili su se da zbog svega lepog što su zajedno doživeli, sačuvaju uspomene, a da dalje svako krene svojim putem – rekao je izvor za “Srpski Telegraf”.

 – Nikada, do sada nisam komentarisao, pa neću ni sada. Nemojte više da me zovete zbog toga – rekao je kratko Jovović

opera17.rs

Komentari

komentara