Magazin

Najteže podnose raskid: Tri horoskopska znaka koja ne mogu da žive dok se ne osvete bivšem partneru

Napisao H. H.

Oni kuju plan osvete godinama.

Svaka osoba se na različit način nosi sa raskidom. Dok pojedini brzo nastavljaju dalje. mnogi ljudi često unutar sebe zadržavaju ljutnju, koja može da traje godinama, i jednostavno ne mogu da se smire sve dok se njihov bivši ne javi da se izvini ili zažali zbog odluke.

Kada je reč o astrologiji, sledeći horoskopski znaci najviše pate zbog raskida i često dobijaju razne ideje za osvetu:

ŠKORPIJA
Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni ljubavnici. Najteže im je da prihvate raskid, pogotovo ako ih partner naprasno i grubo ostavi.

Njihova prva reakcija može proći mirno, a potom da se pretvori u bes i frustraciju, koja može da preraste u nešto veće – želju za osvetom.

Škorpije mogu da budu kivne i ogorčene dugo nakon raskida, u nekim slučajevima to može da traje i godinama. Upravo zato često želja za osvetom vodi njihovo srce, sve dok konačno ne pronađu ponovo ljubav i započnu novu vezu.

JARAC
Jarčevi imaju potrebu da analiziraju sve – u svom profesionalnom ili privatnom životu. Vole da “spajaju kockice” jer su dobri u logici i pronalaženju odgovora.

Nakon raskida većina Jarčeva započinje proces samoanaliziranja kako bi zaključili šta je pošlo po zlu u vezi, a često zbog toga krive sebe.

Ali kada shvate da je partner jednako odgovoran za raskid, postaju ljuti i isfrustrirani. Kako raste mržnja u njima, tako negativne emocije obuzimaju njihovo telo.

Često njihova potreba da dođu do odgovara ih dovede do vrata bivšeg partnera. Jarčevima je obično potrebno mnogo vremena da prebrode ljubavni brodolom i da se oslobode besa.

VAGA
Niko nema veću potrebu za ravnotežom i harmonijom u životu više od Vaga. Zato svaki ljubavni prekid može da poremeti balans u životu pripadnika ovog znaka, i to je razlog zašto Vage postaju veoma uznemirene kada ih partner ostavi.

Zanimljivo je da iako često u sebi “gore” od besa, Vage se pretvaraju da su nastavile dalje i svima transparentno pokazuju da je sve u redu sa njihovim životom.

Sklone su manipulaciji, pa sa druge strane mogu da se javljaju bivšem partneru i smišljaju određene igrice, a sve kako bi pokušali da ga povrate, prenosi srbijadanas.

Komentari

komentara