Magazin

Horoskopski znaci koji vole da budu stalno u vezi

Napisao H. H.

Evo koji horoskopski znaci vole da budu u vezi:

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca vole da su u vezi, posebno s ljudima koji su njima slični. Jako su sretni kada provode više vremena sa voljenom osobom. Bitno je samo da im neko daje komplimente. Uvijek su u vezi i lako ulaze u brak, piše “Mondo“.

Rak

Rak traži mirnu luku. Kada nađe partnera koji mu odgovara, ne pušta ga. On radi sve što može za voljenu osobu. Pozitivan je i daje svoj maksimum u vezi ili braku i pravi je porodični tip koga sretnim čini stabilnost i ljubav u vezi ili braku.

Vaga

Vage obožavaju da budu u vezi, da su zaljubljene, da su u braku. To im je nekako i cilj u životu. Uvijek teže tome da nađu srodnu dušu. Ne podnose rasprave. Njih ljubav pokreće, pa iako nekad djeluju proračunato i hladno, u njima se dešava vatromet.

Ribe

Ribe su lako prilagodljive. Ali, ne prilagođavaju se uvijek, već samo kad stvarno to žele. U drugom slučaju ignorišu svakoga ko im ne odgovara.

Ipak, one su posvećene i izbirljive. Kada nađu osobu sa kojom mogu da budu, znaju da su ostvarile svoj san i da mogu da se bave nekim drugim stvarima, kao što je posao ili usavršavanje.

Komentari

komentara