Magazin

Jelena Karleuša objavila sliku hapšenja Arkana

Napisao H. H.

Svađa između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović traje skoro 20 godina, a suđenje između srbijanskih pjevačica se odužilo u beskonačnost.

Sve je počelo nakon što je Karleuša izjavila: “Sve smo mi ku**e!”, oglasio se Arkan, koji je rekao da je Karleuša prilikom te izjave bila pijana ili drogirana.

U jednoj od emisija Minimaksa Jelena je komentarisala njegove riječi: “Ko o čemu, ku**a o poštenju”, prenosi “Oslobođenje“.

Rat između JK i Cece buknuo je i više ga niko nije mogao zaustaviti, a ‘mala od skandala’ ga često dodatno potpaljuje prozivajući Cecu na društvenim mrežama.

Njih dvije su se prvi put srele na sudu 2012. godine, dvije godine pošto je Jelena Karleuša na svom Fejsbuk profilu napisala otvoreno pismo, u kojem je iznijela uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

Izgleda da ovaj estradni rat opet dobija svoj zalet. Karleuša je na društvenoj mreži Instagramu objavila fotografiju iz 1979. godine na kojoj se nalazi slika iz inostranog časopisa gdje se može vidjeti hapšenje Cecinog pokojnog muža Željka Ražnatovića nakon oružane pljačkanja zlatare.

Komentari

komentara