Magazin

Dala svima do znanja da … – Emotivna poruka Cecine kćerke dečku Kostadinu! (FOTO)

Napisao admin

Da su Anastasija i njen dečko Kostadin ludo zaljubljeni svakodnevno pokazuju svojim fotografijama na društvenim mrežama. Međutim, kćerka Svetlane Cece Ražnatović ponekad čak i romantičnim porukama upućenim dečku želi da podsjeti na to koliko su sretni.


Anastasija (Foto: Arhiva)

Tako je i za Kostadinov rođendan riješila da mu nešto javno poruči. Ona je na Instagramu objavila kolaž njihovih zajedničkih fotografija i ujedno mu poslala jednu ljubavnu poruku.

 

– Srećan rođendan ljubavi! Sve znaš šta ti želim, večeras sam ti 300x ponovila, a vjerujem da si to i sam znao. Volim te najviše na cijelom svijetu!!! Ti si sve ono što mi treba, što volim, i što želim na ovom svijetu! Nisam ni sanjala da ću jednoga dana sresti osobu koju ću zavoljeti u ovolikoj mjeri, koja me razumije, voli, pazi, čuva i tretira kao princezu. Osobu koja se ne rađa dva puta! Želim da znaš da sve što ti želim je da budeš srećan i da ću uvijek, ali uvijek biti tu za tebe! Ne postoji niko ko može uzeti tvoje mesto u mom srcu, niti će ikada! Volim te patkice moja kineska! To the moon and back- napisala je emotivna Anastasija.

pulsonline

Komentari

komentara