Magazin

Jelena Karleuša poručila takmičarki: “Lijepe žene ne nose krzno i ne jedu leševe”

Napisao H. H.

Ana Vlajić dolazi iz Smedereva i ima 35 godina. Njen mentor bio je Đorđe David a zajedno su odabrali pjesme kojima se Ana predstavila – ‘Rođeno moje’ od Severine i ‘Štiklica’ grupe Frajle.

Ova kandidatkinja je pored pjevanja pokazala i glumački talenat pa je svojom mimikom i pokretima vladala na sceni, i očigledno sa razlogom dobila svih 6 glasova, čime ide direktno u treći krug!

– Ana mi smo stari drugari ali ovo je večeras bilo nešto najbolje od tebe ikada. Moram da kažem da si bila skoro pa bez greške a to je jako teško – pohvalila ju je Jelena a onda i pitala ko joj je pomogao oko stajlinga:

– Izgledaš bez greške. Kao svjetska zvijezda.

Ono što su svi članovi žirija primijetili je da je Ana drastično smršala a onda je JK dodala da svi idu ka tome da budu što mršaviji, piše “Grand.online“.

Kandidatkinja je rekla da se puno trduila:

– Zaista sam puno vježbala, bukvalno svaki dan – a njen mentor, Đorđe David, to je i potvrdio:

– Moram da kažem da je bila jedna od najvrijednijih i bila je moj pik, jer mi je dobro predavanje održala u prvom krugu, a svi se sjećamo toga. To pokazuje njenu hrabrost, od samog starta, shvativši to kao ozbiljnu opomenu ja sam ušao sa njom u ozbiljan dijalog i u ozbiljan rad, i pobijedila si mene!

Za kraj Saša Popović joj je dao savjet da ne mrša više, sa čim se Jelena nije složila pa joj dobacila:

– Lijepe žene ne nose krzno i ne jedu leševe!

Komentari

komentara