Magazin

87 DANA NAKON SKLAPANJA BRAKA – Razvodi se jedan od najpopularnijih parova!

Napisao admin

Svjetski mediji nagađaju da je ljubav pukla nakon samo tri mjeseca braka. Džordž Kluni i Amal Alamudin u bračnu luku uplovili su prije tri mjeseca, tačnije 87 dana, ali čini se da im ne cvjetaju ruže. Iako se prije nekoliko nedjelja nagađalo da par uskoro planira bebu, svjetski mediji su počeli da nagađaju da je na pomolu – razvod.


Navodno se par u posljednje vrijeme toliko svađa da njihovi bliski prijatelji nagađaju kako bi uskoro mogli da prekinu vezu koju su tek nedavno krunisali brakom.

 

`Ona i Džordž neće uspjeti. Svađaju se i svima nam se čini da je najpoznatiji svjetski neženja jednostavno trebao ostati neženja. Nema šanse da će njihov brak da potraje`, rekao je izvor, a vijest prenosi Inquisitr.

 

Podsjetimo, nedavno su američki mediji pisali kako Džordž želi dijete, ali Amal bi još malo da pričeka. `Amal želi da pričeka s djecom barem godinu dana kako bi mogla da uživa u braku`, rekao je izvor.

 

`Dijete je velika odgovornost i ako ću se ikada odlučiti na taj korak moraću biti sto posto siguran da to želim. Prije nisam mogao ni da zamislim da imam dijete, ali toliko se stvari u mom životu do sada promijenilo pa tako se možda i to promijeni`, rekao je Kluni nedavno za People.

 

Iako bi vijest o razvodu razveselila mnoge obožavateljke slavnog ljepotana, za sada će sve ostati samo na glasinama, a vrijeme će pokazati vrijedi li ona stara `jednom neženja, uvijek neženja`.

blic

Komentari

komentara