Magazin

Kakva izjava – Nevjerovatno je da ovo Ceca misli o svojoj djeci!

Napisao admin

Stalno me zovu, te Veljko se istetovirao, te Anastasija ovo, ono… Oni ne rade ništa čega bi trebalo da se stidim, ne drogiraju se, ne piju.. Djeca k'o djeca, neka su živi i zdravi, prokomentarisala je pjevačica


Ceca (Foto: Arhiva)

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je nastupala u Guči na Saboru trubača pred oko 20.000 ljudi koji su oduševljeno pjevali sa njom u glas. Ceca je posle koncerta izjavila da je već dobila poziv za sledeću godinu, a pričala je i o svojoj djeci.

“Bila sam prije dvije godine u Guči, evo me sada i već sam dobila poziv za sledeću, ali vidjećemo još”, rekla je pjevačica u emisiji “Premijera” i dodala da joj se čini da je ovaj koncert bio emotivniji od prethodnog.

Ceca je priznala da ne posjećuje društvene mreže, kao i da ne voli da odgovara na pitanja koja su u vezi sa nekim fotografijama koja su njena djeca, Veljko i Anastasija, postavili.

“Stalno me zovu, te Veljko se istetovirao, te Anastasija ovo, ono… Oni ne rade ništa čega bi trebalo da se stidim, ne drogiraju se, ne piju.. Djeca k'o djeca, neka su živi i zdravi”, prokomentarisala je pjevačica koja se priprema za Pinkov šou.

“Čula sam da će biti glamurozno i to je sve. Nadam se da se neću ogrešiti o neko dijete”, rekla je pjevačica i dodala da neće biti stoga: “Ako imaš talenat -imaš, ako nemaš, pa nije do mene”.

kurir

Komentari

komentara