Magazin

Aca Lukas progovorio o porocima pa otkrio kako vaspitava djecu

Napisao H. H.

Aca Lukas je u intervjuu za domaće medije progovorio o vaspitavanju svoje djece, kao i o narkoticima, te otkrio koji je njegov stav o tome.

Lukas je istakao da bez obzira da li je riječ o torti ili nekom drugom poroku, za njega važi samo jedno pravilo – nikada neće probati nešto a da se prethodno nije dobro raspitao o sastojcima.

Baš zbog svega navedenog, Aca smatra da je i najmjerodavniji da svojoj djeci da savjet i lični primjer zašto bi trebalo da izbegavaju drogu u širokom luku.

https://www.instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official/?utm_source=ig_embed

– Ne jedem i dan danas tortu. Znaš zašto? Zato što ne znam šta ima unutra. To što neko napravi, pa da ja nemam pojma šta je unutra, ja to nikada neću pojesti. Apropo ovoga što sam hteo da kažem, sve što sam u životu probao jako sam se dobro raspitao pre toga šta je – rekao je, a onda prešao na decu.

– Ne mogu da ti dajem novac da se drogiraš. Ti nećeš doći da mi tražiš novac za drogu, ti ćeš da tražiš novac za nešto drugo i ja neću znati. Znači, saznam li da ste krenuli tim putem, nije nikakav problem, samo ću da vam uzmem sve što sam vam kupio i dao i neću vam više davati novac jer neću znati da li je za drogu. Ja garantujem da ne postoji, u mom slučaju, nijedan bolji način od ovoga što sam uradio – ispričao je iskreno Lukas, prenosi srbijadanas.

Komentari

komentara