Magazin

Prvi susret sve četvoro djece: Sanela, Mihajlo, Ilda i Robert zajedno na Šabanovom grobu

Napisao H. H.

Jučer se navršilo tačno šest mjeseci od tragične nesreće u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život, što je bio povod da se njegovi najbliži okupe na Novom groblju, gdje je on sahranjen.

Najprije su stigli Ilda i Mihajlo Šaulić, položili su cvijeće i zapalili svijeće za spokoj duše. Potom je došla i Šaulićeva starija kćerka Sanela, koja je zbog pomena prekinula godišnji odmor, a odmah nakon nje i Robert Šaulić.

Na grobu Šabana Šaulića – Espreso.rs

Bio je ovo prvi susret sve četvoro Šabanove djece, s obzirom na to da Ilda, Mihajlo i Sanela nisu u kontaktu s polubratom iz Zrenjanina.

Na grobu Šabana Šaulića – Espreso.rs

Pola sata kasnije na groblje je stigao i Hasan Dudić sa svojom menadžericom Natašom Gluhović, kao i Šaulićevi sestrići Šaban i Bećir. I oni su također donijeli svijeće i cvijeće, koje su položili na grob legendarnog pjevača.

Na grobu Šabana Šaulića – Espreso.rs

“I dalje mi je teško kao prvog dana, vjerujte da stalno plačem za mojim bratom. Sinoć nisam mogao oka sklopim jer mi je teško uvijek kad dolazim ovdje, a uglavnom svakog vikenda dolazim. U mom slučaju, vrijeme ne leči bol, kao što vidite”, rekao nam je kroz suze Hasan, piše “Espreso“.

Komentari

komentara