Magazin

Znate li ovu djevojku? – Pronađen nokat pored patike nestale Tijane!

Napisao admin

Hvala svim prijateljima i komšijama što su u ovim teškim trenucima uz nas. S nama je cijela familija. Bajmočani danonoćno tragaju za Tijanom – kaže Igor Jurić, otac 15-godišnje Tijane koja je nestala u noći između petka i subote


Tijana Jurić (Foto: Cafe.ba)

Minuti dugi ko godine. Tako Igoru i Mirjani, roditeljima nestale tinejdžerke iz Subotice Tijane Jurić (15), prolazi vrijeme otkako je njihova ćerka, u noći između petka i subote, nestala na periferiji Bajmoka, pograničnog mjesta u blizini srpsko-mađarske granice. U kući Dane i Mileta Batinića, Tijaninih babe i dede, kod kojih je i ovog ljeta provodila dio raspusta, zabrinutim roditeljima pridružila se familija, prijatelji i komšije. Nervozno se trzaju na svaki zvuk telefona ili otvaranje ulaznih vrata. Čim je čuo za neprijatnu vijest, Igor se iz Belgije, gdje radi, vratio u Srbiju, piše “Kurir”.

– U policiji su nam rekli da zbog istrage ne bi bilo dobro da dajemo ikakve informacije. U stvari, mi i nemamo nikakve posebne informacije… Razumem vaš posao, ali ništa drugo osim ovog ne mogu da vam kažem – glasom punim očinske brige kaže otac Igor.

On je samo potvrdio da je od trenutka Tijaninog nestanka cio Bajmok na nogama.

– Hvala svim prijateljima i komšijama što su u ovim teškim trenucima uz nas. S nama je cijela familija. Bajmočani danonoćno tragaju za Tijanom – dodao je Igor.

Iako je među Bajmočanima i dalje živo sjećanje na tragediju koja se 2010. dogodila u Subotici, gdje je učenica Milica Barašanin (16) svirepo usmrćena, a ubica još nije uhvaćen, svi se nadaju da se ovog puta neće ponoviti ista priča. U. R. (15) kaže da nikoga ne napušta nada da će drugaricu naći živu.

– Igrali smo fudbal kad su do nas dotrčali dječaci i rekli da je Tijana nestala. Bilo je oko pola jedan ujutro. Brzo smo krenuli u potragu za Tijanom i našli smo njenu bijelu “starku” i jedan nokat – kaže dječak za Kurir.

Istog je mišljenja i četrnaestogodišnji D. B.

– Po selu se svašta priča, ali se mi nadamo da ćemo je naći. Nije imala nijedan razlog da ode od kuće. Tijana je dobar đak, omiljena drugarica u društvu – navodi tinejdžer.

telegraf

Komentari

komentara