Magazin

SRBIJANSKA PJEVAČICA OČAJNA ZBOG KĆERKE – Ne znam kako ću bez moje djevojčice!

Napisao admin

Bivša članica grupe Models Ivana Stamenković i dalje ne može da prihvati činjenicu da je starateljstvo nad njenom kćerkom Petrom pripalo Nikoli Pavloviću, te se zbog toga veoma loše osjeća.


Ivana Stamenković Sindi (Foto: Facebook)

Pjevačica je u jednom beogradskom kafiću ispijala piće sa drugaricom kojoj se sve vrijeme žalila da je utučena jer mora da vrati kćerku Petru bivšem suprugu. Ivana je non-stop ponavljala da ne zna kako će podnijeti da se odvoji od svoje djevojčice.

“Ivana je bila vidno uznemirena, baš se vidjelo da je loše raspoložena. Sa drugaricom Dušicom Grabović je sjedila dva sata u kafiću i stalno ponavljala da joj jako teško pada da se odvoji od kćerke. Prvog avgusta mora da je vrati bivšem suprugu, i kako se taj dan bliži, njoj je sve gore. Drugarica je pokušavala sve vrijeme da se našali sa njom i da je nasmije, ali bezuspješno. Ivana se nijednog momenta nije nasmijala“, rekao nam je izvor.

Kako bismo saznali kako se pjevačica sada osjeća kontaktirali smo sa njom, ali nije bila raspoložena da priča o ovoj temi.

“Mogu samo da vam kažem da svaki sekund gledam da što ljepše provedem sa mojom Pepom. Jako lijepo nam je bilo na moru, i žao mi je što ćemo se opet rastati na neko vrijeme. Drugo ne mogu ništa da kažem, dok sud ne odluči“, izjavila je Stamenkovićeva.

alo.rs

Komentari

komentara