Magazin

Potpuno neočekivano – Evo šta Brena misli zbog čega joj se desila nesreća!

Napisao admin

Nakon čitavog niza loših stvari koje su joj se dogodile u životu, od otmice sina Stefana, preko operacije tromba u lijevoj ruci i pogibije oca, do nesrećnog pada tokom odmora u Novom Vinodolskom kada je polomila obje ruke, pjevačica Lepa Brena je u depresiji i stalno razmišlja da li je neko bacio kletvu na nju.


Lepa Brena (Foto: Arhiva)

– Mada važi za jaku osobu, Breni je ovaj pad bila kap u prepunoj čaši. Okupirale su je crne misli i stalno ponavlja da ju je neko prokleo. Pošto su joj obje ruke u gipsu, a pritom je i operisana, osjeća se nemoćno. Ruke su joj fiksirane, pa ne može ništa sama da uradi. Nervozna je što drugi moraju da brinu o njoj jer je navikla da ona bude ta koja drži sve konce u svojim rukama – kaže za “Informer” izvor blizak pjevačici.

Popularna pjevačica je sve vrijeme pod injekcijama i lijekovima protiv bolova, i kako navodi “Blic”, kada prođe dejstvo medikamenata, Brena ima jake bolove, a budući da sama ne može ni do toaleta da ode, od nje se ne odvaja njen suprug Boba Živojinović koji je hrani i pomaže joj u svemu što zatreba

telegraf

Komentari

komentara