Magazin

Ljubavna sapunica poznate porodice – Cecina djeca sa svojim ljubavnim partnerima stalno u njenoj vili: Evo šta rade! (FOTO)

Napisao admin

Maša Terzić istetovirala je na ruci početno slovo imena svog vjerenika Veljka, a njen brat Kostadin zbog Cecine mezimice Anastasije prekinuo je sve paralelne veze koje je doskoro održavao sa više djevojaka.


Anastasija (Foto: Ekskluziva)

Ljubavna sapunica poznatih porodica postaje sve interesantnija, a ljubav nasljednika Cece Ražnatović sa djecom Zvezdana Terzića odigrava se pred očima javnosti jer oni tako žele.

Dugogodišnje prijateljstvo familija Ražnatović i Terzić od kraja prošle godine počelo je da dobija drugačije konture, te je tako danas, Ceca Zvezdanovoj Maši potencijalna svekrva, a njenom rođenom bratu Kostadinu tašta.

Maša se jučer pohvalila tetovažom na svojoj lijevoj ruci koju je posvetila dečku Veljku ucrtavši početno slovo njegovog imena.

Folk zvijezda se ne miješa u izbor svoje djece, ali njihove trenutne partnere veoma je lijepo prihvatila i svi se odlično slažu, a uglavnom borave u njenoj kući.  Ceca se osmjehuje kad primijeti sreću u očima svoje djece, pa i da ima zamjerke na račun njihovih emotivnih partnera, zadržava ih za sebe.

Zvezdan se nije oglasio javno povodom ljubavne veze svog sina Kostadina, dok je Mašinu  vezu sa Veljkom Ražnatovićem okarakterisao kao dječiju igru. Prilike ga demantuju, jer se njegova mezimica skoro pa preselila kod dečka u Ljutice Bogdana.

Anastasija Ražnatović koja će uskoro proslaviti 16 rođendan,  postala je nerazdovojna od svog šest godina starijeg dečka Kostadina Terzića, Zvezdanovog starijeg sina. Iako su manje od mjesec dana zajedno, Tasa i Kosta na društvenim mrežama izjavljuju međusobno ljubav i fotografišu se zajedno čsk i dok se strasno ljube.

Veljko Ražnatović  prihvatio je sestrinu vezu, te je sa potencijalnim  zetom i pašenogom  postao blizak prijatelj sa kojim razmjenjuje i garderobu.

blic

Komentari

komentara