Magazin

Šokantno – Pjevačica se odrekla porodice jer su muslimani!

Napisao admin

Ona je u svakom smislu po mom mišljenju odavno persona non grata (nepoželjna) i da se ja pitam bio bi joj zabranjen i prelet avionom preko BiH – napisao je menadžer Vesnić.


Mina Kostić (foto: cure.ba)

Izjava folk pjevačice Mine Kostić u polufinalnoj večeri rijalitija „Farma“ da je Ekrem Jevrić sramota za Srbiju jer se, između ostalog, drugi put pojavio na „Farmi“, kao i da je Sarajlija Sulejman Memo Haljevac negativna ličnost i da se nije trebao pojaviti u tom rijalitiju, izazvala je burne reakcije Bosanaca i Hercegovaca na društvenim mrežama.

Oglasili su se čak i neki estradni menadžeri zgražavajući se na, kako pišu, Minin nacionalizam. Jedan od njih koji joj je i posvetio status na „Facebooku“ je i menadžer Apko Vesnić iz Sarajeva.

– Emina Jašari alijas Mina Kostić, mala cigančica sa Kosova, drznula se večeras da popljuje po Ekremu i Sulejmanu Memi iz niskih pobuda i providn mržnje prema Bošnjacima. Ona je u svakom smislu po mom mišljenju odavno persona non grata (nepoželjna) i da se ja pitam bio bi joj zabranjen i prelet avionom preko BiH. Mi smo narod koji sve gleda, a ništa ne vidi ili ne želi da vidi. Ovaku mržnju jedne prljave f…ce koja i ne zna ni ko je, ni šta je odavno nisam vidio na malim ekranima. Pozivam sve kolege i gazde objekata da ovu bošnjakomrzkinju ne angažuju u svojim objektima… Eto ako je Ekrem sramota za Srbiju ona je zlo i jad za Bosnu i Hercegovinu – objavio je estradni menadžer Apko Vesnić na svom profilu društvene mreže „Facebook“.

expressmag.ba

Komentari

komentara