Magazin

NIJE LAKO SA ČETIRI MUŠKARCA U KUĆI: Lepa Brena otkrila čime je muž i sinovi izbace iz takta

Napisao H. H.

Pjevačica je izjavila da ne voli bahatost

Svoj prvi zagrebački nastup Lepa Brena imala je u Ledenoj dvorani Doma sportova, a koncertom u Zagrebu obilježit će 35 godina karijere. Pjevačica voli boraviti u Hrvatskoj koju često posjećuje, naročito ljeti, piše “Expresstabloid.ba“:

-Izuzetno volimo ploviti hrvatskim morem zato što mislim da je hrvatsko more zaista jedno od najljepših mora, božanstvene uvale, božanstveno vino, o hrani zaista šta god da kažem, bilo bi zaista suvišno. Najdraži dalmatinski specijalitet mi je bakalar na bijelo, na neku domaću priču, volim masline i, naravno, volim ribu na bilo kakav način, samo je važno da je ja ne spremam– rekla je Lepa Brena za IN Magazin.

Ispričala je kako je biti jedina žena s četvoricom muškarca u kući. Priznala je da je iz takta izbace kad za sobom ne gase svjetla.

-Mi imamo kuću od 1500 kvadrata i samo u toj kući imamo 200 sijalica. Ja sam inače osoba koja ne voli bahatost i bez obzira na to što mi imamo, bolje da mi poklonimo i damo nekome nešto. Ne volim čak ni hranu bacati- izjavila je Lepa Brena.

Komentari

komentara