Magazin

MILIJANU (21) RODITELJI SA 14 GODINA VODILI NA LIJEČENJE: Od malena zbog starijih muškaraca išla kod psihijatra, evo šta su joj rekli

Napisao H. H.

Milijana Bogdanović (21) i njen izabranik Milojko Božić (74) trebalo bi da se usele u vilu “Parova”, a pred sam ulazak u rijaliti Milijanina majka Slađana otkrila je neke detalje iz njenog života.

Naime, Slađana Bogdanović, majka Milijane Bogdanović je ispričala da su tražili lekarsku pomoć jer su njenoj ćerki vršnjaci oduvek bili dosadni, piše “Kurir“.

“Kada smo u njenoj četrnaestoj godini shvatili da znatno voli starije, odlučili smo da se posavetujemo sa lekarima da li postoji lek za njeno stanje. Išle smo zajedno kod psihijatra i psihologa, a potom je ona sama odlazila na seanse. Doktori su međutim rekli da se to njeno stanje ne leči, već da je ona prosto takva. Objasnili su nam da joj ne fali očinska figura, već da jednostavno ima takav gen. I onda smo se pomirili sa tim. Znali smo da nikada neće imati vršnjaka za partnera, već da će birati one sa velikom razlikom u godinama u odnosu na nju – ispričala je Slađana Bogdanović.

Milijana i Milojko Božić uživaju u svojoj ljubavi iako se Milijanin otac tome svemu protivi. Ona ga je čak zbog pretnji prijavila i policiji zbog čega je dobio zabranu prilaska svojoj ćerki kao i svaki vid kominukacije. Sve i da poželi da se čuje sa svojom ćerkom to u ovom trenutku nije moguće. Za razliku od oca Milijana ima podršku majke, koja je rekla da će je i pozvati danas kako bi joj rekla da je uz nju tokom učešća u rijalitiju.

Komentari

komentara