Magazin

Rada Manojlović odlazi na liječenje u Švicarsku i poručila: “Sve dođe na naplatu”

Napisao H. H.

Rada ovih dana nije brinula samo o zdravstvenim problemima već i o šuškanjima da su ona i Haris Berković raskinuli.

Međutim, kako su komšije potvrdile za “Scenu”, oni su još u ljubavi, ali su i otkrili da Rada sama vuče kese iz prodavnice.

Iako, sudeći po tome, Haris ne misli o problemima sa kičmom koje ima Rada, to nije baš tako.

– Haris joj se uvijek nađe kada treba, iako je mlađi od nje, mnogo se vole i podržavaju i znaju kako njihov posao funkcioniše. Za razliku od nje, koja ponekad ne zna gdje udara, kao muha bez glave, on je staložen i pribran. Tako je i u ovoj situaciji, kada svi pišu da su raskinuli, te da je ona pobacila njihovo dijete… On se oko toga ne nervira, za razliku od nje. On joj govori da mora da čuva sebe. Upoznat je sa problemom koji ona ima sa kičmom, štaviše lično ju je nekoliko puta vozio kiropraktičaru – piše “Blic.rs“.

Izvor navodi da Haris dobro zna kako je teško ženama u ovom poslu.

– Često kada ima nekoliko slobodnih dana, Rada dođe kod njega u Bosnu, gdje je svi vole. Tu se potpuno odmori, zato on pokušava da joj objasni da za sebe uvijek treba da napravi nekoliko dana odmora između nastupa da bi se oporavila. On je svjestan koliko mu je naporno tako da radi, a ne njoj, koja na sve to mora da nosi štikle dok pjeva i još i da pleše. Haris misli da je njen problem sa kičmom nastao upravo zbog toga, kao i zbog čestih putovanja kolima u kojima sjedi satima. Smatra da mora da nađe vremena za vježbanje iako je ona lijena po tom pitanju – navodi se.

Istaknuto je da Radini otac, brat i sestra vole Berkovića.

– Ako je njoj dobar, meni je još bolji. Mlad je, lijep i lijepo peva. Pred njima je blistava karijera, ako budu pametni i mudri, mogu lijepo to da iskoriste. Haris i ja smo se upoznali kroz takmičenje “Zvezde Granda” jer je bio prvi put u mojoj generaciji. On je dečko prva liga, bio mi je na svadbi sa Radom – rekao je Nenad Manojlović, dok je i Radin otac pohvalio Harisa jer je dolazio da se upoznaju za razliku od Milana Stankovića i Momira Gajića, koji to nisu učinili.

Komentari

komentara