Magazin

Doktor Darka Lazića otkriva: “Pjevač se nije vratio u banju na liječenje, oglasio se i njegov otac”

Napisao H. H.

Darko Lazić slagao je ljekare u Selters banji u Mladenovcu, pa je liječenje od posljedica saobraćajne nesreće, koju je doživio 23. oktobra prošle godine, nastavio na svoju ruku.

Srbijanski folker je rehabilitacioni centar napustio 5. januara ove godine kako bi božićne praznike proveo kod kuće u rodnom Brestaču i više se nije vratio. Konzilijum ljekara donio je odluku da pjevača pusti nekoliko dana na kućno liječenje, a da se potom vrati u bolnicu, ali on je otišao u Banju Koviljaču.

– Lazić je bio zadovoljan tretmanom kakav je 36 dana imao u Seltersu, ali ne znamo šta se desilo s njim. Pred Novu godinu postao je uznemiren i nije više mogao ni dan da izdrži zatvoren u apartmanu, bez obzira na to što je svakodnevno imao posjete prijatelja i kolega. Bio je nervozan i negativan, pa je iz dana u dan ponavljao da hoće kući, iako su mu terapije neophodne. Doktori su mu dozvolili da ode kući i proslavi Badnji dan i Božić s porodicom, ali su mu rekli da mora da se vrati nazad kako bi nastavili sa rehabilitacijom. Darko je dobio otpusnu listu, pozdravio se sa zaposlenima i rekao im da se uskoro vide – otkriva izvor i dodaje da se pobjednik “Zvezda Granda” više nikada nije pojavio.

– On je više od sedam dana boravio u svom selu. Tamo je išao na kontrole, da bismo iznenada čuli da je otišao u Koviljaču. Niko ne zna razlog zbog čega se nije vratio u Selters. Za njihovo medicinsko osoblje uvijek je imao riječi hvale jer se oporavljao brže nego što je mislio. Sve nas je šokirao time. Lično mi je pričao da se poslije Božića vraća nazad i da ga čeka apartman – kaže izvor.

Darkovo doktor Miloš Poleksić potvrdio je ova saznanja.

– Darko Lazić nije više u Seltersu. Načelni dogovor je bio da ga pustimo kući za praznike i dobio je mogućnost da se vrati kod nas i nastavi liječenje. Zaista ne znamo zašto se nije vratio. Mi smo se maksimalno trudili i posao radili profesionalno, kao što radimo sa svim našim pacijentima – rekao je doktor za “Kurir“.

Pjevačev otac Milan Lazić potvrdio je da se njegov sin trenutno liječi u Banji Koviljači.

– Darko se nalazi u drugoj banji, nije više u Seltersu. Mi smo zadovoljni kako je sve tamo prošlo i nemam nijednu zamjerku. Za sve ostalo morat ćete da se čujete s Darkom jer vam jedino on može dati objašnjenje – rekao je Milan.

Komentari

komentara