Magazin

ILDU ŠAULIĆ PITALI ZA VEZU ŠABANA I CUCE: Jedva je smogla snage DA IM OVO ODGOVORI!

Napisao H. H.

Mediji od jučer ne prestaju pisati o intervjuu koji je Ivona Negovanović Cuca dala za “Srpski telegraf”.

Naime, ona je u intervjuu kazala kako je sa Šabanom Šaulićem bila u vezi više od decenije, kao i da je on jedini muškarac kojeg je voljela, piše “Telegraf“.

– Rekao mi je: “Vidimo se brzo, kući”– ispričala je ona, u suzama.

– Voljela sam samo njega. Nikad se neću udati! – rekla je Cuca za Srpski telegraf.

Šabanova kćerka Ilda Šaulić 2015. godine u intervjuu za “Grand Njuz” prvi put pričala o odnosu svoga oca sa pjevačicom Ivonom Negovanović Cucom.

I Ilda je tada osjetila pritisak medija i okoline, povodom navodne afere Šabana i Cuce, te je priznala ko je za sve kriv.

“Ponekad se dešavaju i takve stvari. Novinari nekada nemaju mjeru u nekim stvarima, ali dobro, sve je to sastavni deo javnog posla. Ružne stvari ostavljam iza sebe. Volim da gledam vedrije na neke stvari u životu i da se radujem novim porodičnim, privatnim i poslovnim uspjesima. Ja sam neko ko je izuzetno pozitivan lik i ne potpadam pod loše uticaje”, diplomatski je odgovorila Ilda Šaulić.

– Ja mom ocu kažem: “ti si najbolji tata na svijetu, najbolji umjetnik, pjevač i prijatelj, ali ja s tobom ne bih živjela ni minut” – rekla je pjevačica i dodala:

– Brak mojih roditelja je bio veoma turbulentan, ali opet, ja volim da kažem da su oni spoj nespojivog – objasnila je Ilda u emisiji “Ja to tako” prije dvije godine.

Komentari

komentara