Magazin

ŠTA JE ČOVJEK BEZ 100 KILA I 2 ŽENE: Darko Lazić o porocima, ljubavi, užasnim bolovima i “patnjom” za Anom Sević

Napisao H. H.

Darko Lazić nedavno se i zvanično vratio na muzičku scenu, novom pjesmom „Majko“, čije riječi navode na pomisao da i dalje pati za bivšom suprugom Anom Sević.

Međutim, pjevač koji je preživio tešku saobraćajnu nesreću tvrdi da više nema nikakva osjećanja prema Ani Sević, jer voli Marinu, piše Kurir.

– E, pa nije Ani namjenjena. Kako sam završio s njom, sve pjesme koje su mi bile ponuđene su izgledale kao da ih neko namjerno piše u tom fazonu. Svima sam rekao:“Alo, bre, manite me, ljudi, bilo, prošlo, idemo dalje. Ne mogu da patim cijeli život. Patnja je prošla, ja sam sretno zaljubljen, obožavam moju Marinu, na Anu ne mislim odavno. Imam vjernu, dobru, poštenu i prelijepu ženu i sretan sam.

Kad će svadba?

– Svi znaju da ja volim veselja. Međutim, to je bilo dok sam bio mlađi. Sad manje trpim ljude i sljedeće godine, ako bog da, pravićemo svadbu. Ove ćemo veselje za rođenje djeteta i krštenje, a dogodine ima da se veselimo samo tako.

I dalje voliš uzbuđenja?

– Rekao sam ne drogi, ne brzoj vožnji, ne bahanalijama, ali i dalje sam veliki zavisnik od adrenalina i šta god da mi se desi, ja se toga nikad neću odreći niti ću to bataliti. Kome se ne sviđa, ne mora da me gleda. Sada mi samo moja žena diže adrenalin.

Ali i sad voliš da popiješ?

– Na snimanju spota je bila puna gajba rakije, ali nisu mi dozvolili da pijem. Međutim, volim tu pustu rakiju, ja to ne krijem. Ljudski je popiti malo, nekad pretjeram, ali nema veze. Šta ću, ja sam, bre, čovjek iz naroda. Sada ne mogu da pijem jer ne smijem da se zezam. Zdravlje mi je na prvom mjestu, moram da se oporavim, ima vremena za piće, dug je život.

Nakon saobraćajke si izgubio na kilaži, ali uspio si da vratiš kilograme.

– A da, sad sam dobio boju, ponovo sam stari ja. Vraćam se u struku i svaki kilogram je na mjestu. Toliko godina sam ulagao u sebe i ne ide da ih izgubim tek tako. Je*eš čovjeka bez 100 kila i dvije žene. (smijeh)

Kako ti je sada zdravlje?

– I dalje imam bolove u nogama, ali to je normalno. Idem na vježbe i kontrole, rekli su mi da oporavak traje godinu i po dana i ja sam sretan što sam uopšte živ i što sad radim s vama intervju.

Više nisi nervozan?

– Mene je volja za životom održala. Mislim pozitivno i sada jedva čekam ljeto da zagrlim sina. Bože zdravlja, u julu ću praviti veliko slavlje. Do tada će nam i kuća biti završena. Sve mi se uklopilo. Nova pjesma, nova kuća, nova žena, još jedno dijete, sretna porodica. Poslije ružnih stvari mora nešto lijepo da se desi. Podigao sam ručnu i sada gledam svoje dupe.

Kako sada gledaš na tragični odlazak Šabana Šaulića?

– Pamtim svaku njegovu riječ, savjet, sve besane i neprospavane noći, zajedničke odlaske na tezge. I dalje ne mogu da vjerujem da se sve to tako izdešavalo. Svi znaju da sam ga najviše volio. On je moj idol bio, i dalje mi je teško kad ga neko spomene, a znam da ga više nikad neću čuti ni vidjeti.

Komentari

komentara