Magazin

SA MAJKOM SE NIJE ČULA DESET GODINA, A OVAKO IZGLEDAJU BAKA I DEKA MILICE PAVLOVIĆ KOJI SU JE ODGAJILI!

Napisao H. H.

Zvezda “Granda” Milica Pavlović veoma je privržena baki i deki, koji su je odgajili i koji su joj najveća podrška u životu.

Milica je više puta u javnosti rekla da su joj oni nadomjestili ljubav roditelja i da ne “vuče” traume iz djetinjstva, jer nije odrastala sa majkom i ocem.

– Rođena sam u Švajcarskoj gdje sam živjela u najranijem djetinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno djetinjstvo i nikada ništa ne bih mijenjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrijednosti sa kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan ‘tandem’. Neko vrijeme, dok sam išla u srednju školu, živjela sam sa ocem sa kojima sam u odličnim odnosima i često smo zajedno – ispričala je Milica jednom prilikom.

Milica nikada nije krila da sam majkom otkad se razvela od njenog oca skoro da nema kontakt, a nedavno je priznala na “Blic poligrafu” da se sa majkom nije čula deset godina, a da ju je tokom tog perioda vidjela samo jednom.

Milica ističe da se ne osjeća loše zbog toga što ima takav odnos sa majkom.

– To uopšte nije ružna tema. To je život i to su normalne stvari. Živjele bake i deke! Nema potrebe praviti tužnu priču od svega toga. Život je to tako namjestio. Ko zna, možda ću se ja sutra već vidjeti sa majkom. Ono što je istina u svemu tome je da ja nisam osjetila to da ona nije prisutna u mom životu. Ljudima je bilo čudno što sam ja to tek tako rekla, a nisam od toga pravila tužnu životnu priču. Neću da pravim lažne priče – objasnila je Milica u emisiji “Glamur”.

Milica je prilikom promocije posljednjeg albuma pričala o tome kako je baka kritikuje zbog odijevanja.

– Presretni su. Deki se najviše dopadaju balade. Baka i dalje ne voli moje dekoltee. Ne može da ih smisli. Ne može da razumije zašto ja moram da obučem neku stvar koja će pokazati taj dekolte kada sam ja, po njoj, njena unuka. Ja prosto objasnim: “Bako, mora ponekad.” – rekla je Milica za “Telegraf“.

Milica do sada u javnosti nikada nije pokazala majku i oca, a baku i deku pokazuje, ali ne tako često.

Prilikom proslave rođendana srbijanska pjevačica se slikala sa njima, pa fotografije objavila na svom Instagram profilu, a te fotografije su pred vama…

Komentari

komentara