Magazin

UŽAS U AUTOBUSU, MANIJAK NAPAO STUDENTICU, PUTNICI JE JEDVA SPASLI! Bijesan urlao: “Društvo je krivo što sam ovakav, NE MOGU DA IZDRŽIM!”

Napisao H. H.

Studentica iz okoline Obrenovca u Srbiji jedva je spašena od pomahnitalog manijaka, koji ju je u četvrtak napao u punom autobusu na liniji 860, od Savskog trga do njenog grada.

Ona se nakon napada nalazi u teškom psihičkom stanju, a najviše strahuje što napasnik još nije uhvaćen!

Djevojka, čije je ime poznato redakciji, ispričala je za “Kurir” detalje ovog incidenta zbog kojeg je cio današnji dan provela na tabletama za smirenje:

“Sinoć oko 22 sata dečko me je ispratio do autobusa, i nisam mogla ni da naslutim šta će mi se kasnije desiti. Napao me je se*sualni manijak, i to pred svim ostalim putnicima. Kao bijesan je krenuo na mene! Urlao je da želi da bude sa mnom, da ne može da izdrži i da je bolestan. Ljudi su skočili da me brane, ali nisu mogli da ga odvoje od mene. Vikao je: “Društvo je krivo što sam ovakav! Želim da se opustim pored tebe!”, priča nesretna djevojka.

Ona kaže da ju je na kraju spasio neki mladić, koji je uspio da je odvoji od manijaka, ali je napasnik nakon incidenta pobjegao iz vozila.

“Sinoć i danas sam veći dio vremena provela u policiji, morala sam da dajem izjave. Pod velikim sam stresom i cio dan pijem bromazepame, a što je najgore, napasnika još nisu uhvatili. Ne mogu da vjerujem da se sve to desilo u autobusu punom ljudi”, kaže ova studentica, koja se nada da će prestupnik biti što prije pronađen.

Komentari

komentara