Magazin

“Krila sam da imam koronu” – Priznanje Milice Pavlović – “Bila sam zaražena, nisam htjela da se piše o tome”

Napisao H. H.

Nisam htjela da se piše o mojoj bolesti, pa sam se izolovala kod kuće i sama liječila, kaže Milica Pavlović.

Milica Pavlović (28) krila je da ima koronavirus! Srbijanska pjevačica nije željela da se piše i priča o njenoj bolesti, pa se odmah po dobijanju pozitivnog rezultata na kovid-19 izolovala kod kuće, prenosi “Informer“.

Jačanje imuniteta

Milica tvrdi da se nije uplašila opasnog virusa i da je sve vrijeme razmišljala pozitivno.

– Čim sam saznala da imam koronu, sklonila sam se od svih. Htjela sam u miru da pobjedim bolest i nisam željela da se od toga pravi fama. Nije mi bio potreban marketing, pa se nisam kao neki javno oglašavala i govorila kako sam zaražena – priča pjevačica i dodaje šta je radila u samoizolaciji:

– Gledala sam na koronu kao na neku vrstu prehlade. Čim sam dobila temperaturu, rekla sam sebi: “U redu, Milice, to je to! Hajde da preležimo ovo.” Tako sam postavila stvari u glavi, a vjerujte mi, psiha je važna u teškim situacijama.

Milica je karantin iskoristila da se dobro odmori i ojača svoj organizam.

– U karantinu sam se zdravo hranila i jačala imunitet, tako da se, srećom, sve dobro završilo. Ni u jednom trenutku se nisam uplašila. Sada sam zdrava, a zaraženim ljudima bih preporučila da što više porade na jačanju imuniteta. Treba uzimati dosta vitamina C i D, jer oni jačaju organizam – objašnjava Pavlovićeva.

“Se*si senjorita” smatra da njene kolege ne treba da se žale što su im zbog pandemije otkazani nastupi.

– Bavimo se profesijom od koje se dobro zarađuje. Zato je bezveze da se žalimo kako nemamo para u vrijeme ove krize. Neki pjevači su potrošili pare na skupe automobile, a sada idu okolo i kukaju?! Naš posao je takav da okuplja mnogo ljudi na jednom mjestu, a to u ovom trenutku samo može da doprinese širenju virusa. Vratit ćemo se poslu kada sve ovo prođe jer, hvala Bogu, muzike će uvijek biti – kaže Milica.

Virus hara estradom

Mnoge njene kolege i dalje se bore protiv kovida-19: Milica Todorović, Slavica Ćukteraš, Katarina Didanović, Era Ojdanić i Jelena Kostov.

Virus su preležali Ceca i Veljko Ražnatović, Đorđe David, Bane Obradović, Ljuba Perućica, Miki Mećava, Marina Visković, Bane Mojićević…

Komentari

komentara