Magazin

KAKO OVO OBJASNITI DJECI? Božo Vrećo pokrenuo lavinu komentara zbog fotografije

Napisao H. H.

Najpoznatiji balkanski pjevač sevdalinki Božo Vrećo uvijek je govorio kako smo svi mi po rođenju i muško i žensko. Upravo s tim pogledom na život i živi.

Već smo navikli da se pjevač oblači kao žena, a mediji su pisali i kako voli muškarce.

Ovaj put je Božo pokrenuo lavinu komentara jer je objavio fotografiju kako se dva muškarca ljube a pored fotografije je napisao : -Ljubite se.

Fanovi su bili podijeljeni zbog sporne fotografije. Jedni su smatrali da je ok, dok su drugi kritikovali Božu zbog iste.

-Ima nas koji tebe podržavamo zbog tvog glasa i umjetnosti, ali ti si jedna javna ličnost i mislim da nije ispravno da propagiraš ovako nešto, ne smeta mi da postoje osobe sa drugačijom orijentacijom ali kako djeci da se objasni slika ovakvog tipa- jedan je od komentara na kojeg je Bož imao i odgovor, piše “Expresstabloid.ba“.

View this post on Instagram

ljubite se!

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

-Ja ništa ne propagiram, ja samo prihvatam ljubav onako kakva ona zapravo i jeste, bezeodna iliti sverodna, ljubav nema veze sa vašim spolom, godinama, bojom kože i sl.

Ljubav između muškarca i žene je isto vrijedna kao i ljubav muškarca i drugog muškarca ili između dvije žene, to nema veze sa vašom seksualnošću. Sa djecom se priča, sa djecom se ne liječe roditeljski kompleksi jer će dijete prije ili kasnije biti to što želi biti i zapravo to da li je neko gay ili nije, s tim se rađa, na to ne utiče društvo niti odgoj niti ulica, to je barem jasno. Vama ukoliko nije evo uzeh za shodno, da vam malo i pojasnim, hvala sto volite moju umjetnost ali valjda vam je onda i jasno da ja uvijek imam odgovarajući odgovor za sve sto objavim…

I još nešto, Volite da biste bili voljeni!- odgovorio je Božo.

Komentari

komentara