Magazin

Đani progovorio o Karleušinoj aferi pa otkrio zbog čega je JK žrtva skandala

Napisao H. H.

Srbijanski pjevač Radiša Trajković Đani oduvijek je otvoreno pričao o dešavanjima na estradi, a otkrio je da su prevare česta pojava među javnim ličnostima, ali da kolegama to ne zamjera jer je i sam nekada varao partnerice.

Kako kaže, afere koje u posljednje vrijeme potresaju javnu scenu ne smatra nečim strašnim, a kolegama čije su eksplicitne fotografije ugledale svjetlost dana daje punu podršku i razumijevanje.

Oduvijek mi je bilo glupo da se ulazi u tuđi krevet. Bilo da je riječ o javnoj ličnosti ili nekom drugom. Nikada se nisam šokirao kada je u javnost izlazilo nešto privatno ili eksplicitno o svojim kolegama, jer je takva situacija sama po sebi neprijatna. Ne treba još i mi međusobno da se gazimo. To ne bi imalo nikakvog smisla i ko zna dokle bismo dogurali kada bismo tako radili jedni drugima – kazao je pjevač za “Alo!” koji kaže da su estradne vode leglo prevara i afera.

To što se dogodilo Karleuši je strašno i na svaki način osuđujem toliko raspredanje na tu temu. Uopće ne ulazim je li i šta je istina, a šta nije. Jeleni nisu oprostili samo zato što je žena. Muškarci sa javne scene mnogo više i gore varaju, ali im se oprašta jer su muškarci. Svi je*emo, ali žene uvijek naje*u. Muške afere nisu i nikada neće biti toliko zanimljive. U Karleušin krevet ne ulazim i niko ne treba da ulazi. To s kim spava je samo njena stvar. Ne trebaju nam nečiji spolni organi iskakati iz frižidera – navodi Đani i ističe da se nema kada brinuti o se*sualnom životu svojih kolega jer jedva izlazi na kraj sa sinom i njegovim djevojkama.

Komentari

komentara