Magazin

“KIJI I SLOBI SAM SVE OPROSTILA, NEKA IM BOG SUDI!” – Luna kaže da je odlučila da u Novu godinu uđe mirne duše

Luna Đogani - Alo.rs
Napisao H. H.

Đoganijeva tvrdi da su Kristina Kockar i Slobodan Radanović počinili veliki grijeh prema njoj, ali ističe da im ne želi zlo.

Luna Đogani kaže da je oprostila Kristini Kockar i Slobodanu Radanoviću svu patnju koju su joj nanijeli i poručuje da je sada na “onom gore” da im sudi.

Poznatu blogerku smo posjetili u “Zadruzi”, gdje nam je otvorila dušu i priznala da ne gaji nikakvu mržnju prema svom nekadašnjem dečku i njegovoj bivšoj supruzi.

– Kiji i Slobi sam oprostila sve, a Bog neka svima vrati po zasluzi. Dosta sam boli osjetila na svojoj koži, bila sam psihički skoro pa uništena, ali mislim da sam uspjela kao feniks da se izdignem iz pepela. I dalje se oporavljam, ali sada na život gledam na drugačiji način. Odlučila sam u novu godinu da uđem čista srca i svima opraštam koji su bili prema meni nepravedni i povrijedili me na bilo koji način. Kakav je ko bio prema meni, neka mu se tako i vrati, a ja nikom neću željeti zlo – kaže Luna i dodaje kako se nada da joj se nikada neće ponoviti prethodna godina:

– Ja sam svoju, ako tako mogu da je nazovem, grešku skupo i krvavo platila. Ako je grijeh voljeti, onda sam bila grešna u prošloj godini. Ona mi je bila najgora, ne ponovila se, želim što prije da je zaboravim i na dobrom sam putu da uspijem u tome.

Kad vidim ko sve pjeva, mogu i ja

Vicešampionka prve sezone “Zadruge” odlučna je u namjeri da u ovoj godini uplovi u muzičke vode.

– Želim da se posvetim muzičkoj karijeri. Iako sam se dvoumila oko toga i nisam baš bila sigurna da ja to mogu, kada sam vidjela ko sve pjeva i ko je uspio da napravi nešto na estradi, onda za mene nema zime. Nastavljam i sa modom i kreiranjem stvari, tako da vjerujem da će ova 2019. godina biti moja – priča Đoganijeva.

Đoganijeva ističe da, iako je bilo dosta ružnih stvari u 2018, tješi je to što je ipak nekome pomogla da uspije u životu.

– Niko ne može da kaže da sam bila loša, jer sam cijele godine činila dobra djela. Na primjer, pomogla sam nekim ljudima da preko moje grbače postanu zvijezde i da super zarađuju. Moja leđa su sve to stoički izdržala. Ja im želim svu sreću i da se jednog dana ponovo spoje i budu zajedno jer su isti, a poznato je da se sličan sličnom raduje – zaključuje blogerka.

Mislila sam da poslije Slobe više neće voljeti

Luna priznaje da je poslije raskida sa Slobom i stuba srama na koji je bila postavljena kao ljubavnica oženjenog pjevača vjerovala da više neće biti u stanju da se zaljubi:

– Mislila sam da više nikada neću moći da volim i pustim nekog muškarca u svoj život. Ali, kako kažu, vrijeme liječi sve, tako da sam ja 31. decembra u ponoć poželjela da mi se pojavi onaj pravi, da se zaljubim i budem voljena. Ta želja će morati da sačeka kraj rijalitija jer mi više ne pada na pamet da ispadam budala pred kamerama, piše “Informer“.

Komentari

komentara