Magazin

Razvode se Ana Kokić i Nikola Rađen

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen rastaju se poslije više od 10 godina braka.

Iako se činilo da je između ovog poznatog para, sve u redu sada su se oglasili zajedničkim saopštenjem i potvrdili da je definitvno kraj:

Ovim putem želimo da vas obavijestimo da smo poslije deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo donijeli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumijevanja za našu privatnost i privatnost naše djece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše kćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao I do sada, obavještavati i biti otvoreni za saradnju“, piše u zajedničkom saopštenju, prenijeli su srpski mediji.

Blic” saznaje da će Ana Kokić nakon razvoda živjeti u kući na Banovom brdu sa kćerkicama i mamom, a i dalje je nepoznato gdje će stanovati Nikola Rađen koji bi, makar kako je Ana Kokić nedavno pričala u intervjuima, trebalo da se vrati u Beograd iz Moskve.

“Razgovarali su i dogovorili su se da je najbolje da Ana bude sa svojom majkom u stanu na Banovom brdu gdje će živjeti sa djecom”, kaže izvor blizak paru.

Komentari

komentara