Magazin

Kija: “Sloba je spavao sa mojom drugaricom!”

Kija Kockar i Slobodan Radanović - Instagram
Napisao H. H.

Srbijanski pjevač Sloba Radanović javno je prevario svoju sada već bivšu ženu Kristinu Kiju Kockar u rijalitiju “Zadruga” sa blogerkom Lunom Đogani, nakon čega je njegova tadašnja supruga ušla u rijaliti i pomrsila mu konce.

U njihovim mnogobrojnim svađama koje su gledaoci “Pinka” mogli uživo da prate, oboje su koristili rečenicu “nemoj ja da progovorim” ostavljajući prostora za sumnju da nešto zastrašujuće kriju.

Ipak, za sve one kojima je odnos Kije i Slobe još uvijek obavijen velom tajni, Kristina je riješila da napiše svoju autobiografiju i otkrije sve detalje iz privatnog života, a veliki dio knjige je posvećen bivšem mužu.

U knjizi “Moj potpis” Kockareva između ostalog tvrdi da ju je Radanović prevario sa njenom drugaricom, prenosi “Republika“.

Neka on sam objasni bar “trideset posto” o čemu se zapravo radi prije nego što bilo kome prebaci da je nekome drugom novac najbitniji i prije nego što počne da se hvali time kako se on ne prodaje. Uz to bi mogao da objasni i još jedan detalj: viđanje i spavanje sa mojom drugaricom. Divan je čovjek, zar ne?

Komentari

komentara