Magazin

CECA ĆE ZA VESELJE ISKEŠIRATI 100.000 EURA: Preko 400 zvanica, vjenčanica od 5.000 eura, dekoracija od 30.000 eura!

kurir
Napisao H. H.

Ceca Ražnatović počela je pripreme za svadbu svog sina Veljka Ražnatović i njegove vjerenice Bojane Rodić, koja bi trebalo da bude u junu sljedeće godine.
Najveća balkanska zvjezda ne žali novac, pa će za veselje, kako kažu dobro upućeni, iskeširati oko 100.000 eura.

Pevačica je sinu predložila da veselje bude organizovano u hotelu gde su slavili njegovo i Anastasijino punoletstvo, sa čim se on složio. To će, prema rečima našeg izvora, biti prava srpska svadba. To žele i Bojanini roditelji, koji su se uključili u pripreme.
Goste će zabavljati više pevača, a ponosna majka će se i za njih “otvoriti”. Svi znaju koliki je Ceca veseljak pa nema sumnje da će kolegama dati i dobar bakšiš. Ona će pomoći budućoj snaji da odabere venčanicu poznatog dizajnera,prenosi Kurir

“Kad Ceca pravi neko slavlje, to mora da bude gala. Nije važno da li je u pitanju porodična slava, rođendan ili neko drugo veselje, sve mora da bude besprekorno. Zato je odlučila da na vreme krene s pripremama za Veljkovu ženidbu. Za nju je to vrlo važan dan pa ništa ne želi ništa da prepusti slučaju. Novac joj uopšte nije bitan, već da sve bude kako treba “, priča naš sagovornik i dodaje da se spisak zvanica uveliko pravi i da će ih biti oko 400.

“Ceca će obezbediti i smeštaj gostima iz inostranstva u hotelu u kojem će biti veselje. Noćenje košta više od 100 evra, a cena u svečanoj sali je 70 evra po osobi za najbolji meni.

Ražnatovićka brine o svim detaljima pa će tako i cvetna dekoracija, kao i svadbena torta biti raskošne.

“Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje od 30.000 evra. U to je uključena kristalna dekoracija, cveće iz Holandije, srce od belih orhideja ispod kojeg će se venčati i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor. Svadbena torta će biti na nekoliko spratova, u nežnim tonovima. Što se venčanice tiče, još uvek se premišljaju da li će je raditi domaći ili strani kreatori, ali za to će biti izdvojeno minimalno 5.000 evra. Mlada će se i presvući u elegantnu haljinu koja će biti šivena po njenoj meri. I za burme će biti izdvojena pozamašna svota, oko 7.000 evra – završava naš izvor.
Pokušali smo da stupimo u kontakt s budućim mladoženjom, ali i folk zvezdom, ali nijedno od njih nije odgovaralo na naše pozive.

Komentari

komentara