Magazin

Oglasila se i supruga Milića Vukašinovića: “Bili smo kod nje do jučer, planirali smo zajednički odmor, ostavili smo joj novac!”

Suzana i Milić Vukašinović - Kurir.rs
Napisao H. H.

Maja Avdibegović, kćerka Milića Vukašinovića, sinoć je pronađena mrtva u stanu u Sarajevu, a Suzana Vukašinović, muzičareva supruga, otkriva da su ona i Milić bili u Sarajevu sa Majom samo nekoliko sati prije tragedije.

Kako se navodi, Maja je najvjerovatnije izvršila samoubistvo tako što se, kako se pretpostavlja i kako pokazuju prvi nalazi, predozirala velikom količinom droge ili lijekova, piše “Blic“.

Mi smo sinoć došli iz Sarajeva. Bili smo sa njom čitav dan, u 23 sata smo došli nazad u Beograd, a ona je u ponoć to uradila, sat vremena je bilo razlike – kroz suze priča Suzana.

Ona je ispričala kako je protekao jučerašnji dan koji su proveli sa Majom, kao i da nisu ni slutili da će se dogoditi tragedija.

Maja je juče bila skroz normalna, bili smo čitav dan s njom. Normalno je pričala sa nama, normalno smo se dogovorali, pošto je Mića imao jednu zakazanu svirku sada 26. jula, i rekli smo joj da ćemo poslije svirke opet doći. Mi smo joj juče ostavili novac, trebalo je da kupi hranu i da promijeni bravu na vratima, ona je vjerovatno otišla i za taj novac kupila heroin – kaže Suzana.

Milićeva supruga otkriva da su ona i muzičar na sve načine pokušavali da spase Maju iz pakla droge, kao i da se nisu odvajali od nje od kada je prethodnog puta, 1. juna, pokušala da oduzme sebi život.

Milić joj je govorio da se mane droge, mi smo s njom radili na tome. Bili smo tamo od posljednje one situacije koja je bila, kada je završila na klinici. Sve vrijeme smo bili uz nju i pružali joj podršku. Bili smo tu za nju, uvijek. Ne samo tada, nego i svih ovih osam godina koliko sam ja sa Mićom. Bili smo porodica. Ja sam se maloprije čula sa Majinom majkom Verom, mi smo stalno u kontaktu. Svi smo u šoku. Upravo krećemo za Sarajevo – priča Suzana i dodaje:

Majini sinovi su trenutno na odmoru, najbitnije je sada da njih zaštitimo.

Komentari

komentara