Magazin

JESU LI REALNI? Dok se Kija gušila u suzama, evo šta su pričali Luna i Sloba o njoj!

Napisao A. K.

Nakon što je završen sastanak u toku kog je Miljana Kulić iznosila u lice zadrugarima šta misli o njima, Kristina Kockar se rasplakala. Kija dok je plakala u krevetu rekla je da joj je žao što se sastanak završio, jer nije stigla sve da kaže.

Smorila sam se, nisam znala da će biti gotov sastanak – kratko je rekla Kija, nakon čega joj je prišao Lepi Mića da je tješi.

 

– Alo! Nemoj da plačeš! Ušla si ovdje, znaš gdje ulaziš! Budi jaka! Šta god da je… tu si! Ima svoju vezu! Je*i ga! Još ima tu osjećanja, nije se to ugasilo – pričao je pevač uplakanoj zadrugarki.

 

Dok je Kija plakala, Luna i Sloba bili su u dnevnoj sobi gdje je on rekao “kako bi volio da ode i da je tu zbog para”. Dodao je i kako on u životu nikada ne bi uradio nešto što bi je povrijedilo, očigledno zaboravljajući njegove afere tokom braka i uz javno poniženje i prevaru sa Lunom. Kada su krenuli u kupovinu Luna je prošaputala pjevačici Nadeždi Biljić, koja je Slobi i Kristine pjevala na svadbi, da se ne osjeća krivim zašto Kija plače.

 

– Ne zanima me stvarno, ja sam bila i previše dobra! Vjeruj mi! Nema šta ja tu da se pravdam – šaputala je Luna Nadeždi.

Kada je prva grupa za kupovinu otišla u prodavnicu, u okviru koje je bila i Luna Đogani, Kristina Kockar nastavila je da plače, a nakon toga čitala je pismo Velikog šefa koje je stiglo za odlazak u market.
Kada se lagano smirila i prestala da plače, Kristina Kockar razgovarala je sa ostalima ukućanima o cijenama i o navikama u kupovini. A kako je izgledala ova siutacija danas, možete pogledati u donjim video-prilozima.
(pink.rs)

Komentari

komentara