Magazin

Zar je tako daleko otišla – Tanja Savić ostavila djecu radi karijere!

Napisao admin

Od kad se pojavila oko ove pjevačice podigla se nevjerovatna prašina.


Tanja Savić (foto: cure.ba)

Međutim, evo na šta je sve spremna zarad svoje muzičke karijere.

Tanja Savić u Srbiju je došla sama, dok su njen muž Dušan Jovančević i sinovi Maksim i Đorđe ostali u dalekoj Australiji. Pjevačica je riješila da povrati staru slavu i nastavi tamo gdje je stala prije udaje, tako da više ne planira da se vraća u “zemlju kengura”. Čudno je samo to što svoje sinove, koji imaju dvadeset pet i sedam mjeseci, nije povela sa sobom, već ih je ostavila na čuvanje Dušanovoj majci! Ipak su djeca mala.

Očigledno Savićeva ne vidi ništa loše u tome, ali naglašava da će se porodica okupiti tek za mjesec dana!

– Ostajem zauvijek u Srbiji – prvo je rekla Tanja, a onda je to “zauvijek” malo preformulisala:

– Planiram da dvije godine budem ovdje i da se ne vraćam u Australiju, ali vidjećemo. Dušan s djecom dolazi za dve-tri nedjelje. Nisam kod roditelja, trenutno boravim u stanu u Beogradu.

Nekada jedna od najpopularnijih zvijezda “Granda” kaže da ne planira da živi u kući koju je počela da sređuje prilikom posljednjeg boravka u Srbiji 2011. godine.

– Vjerujte mi da ne znam šta ćemo da radimo s tom kućom, pitajte mog tatu. Prepustila sam njemu da radi šta treba, stvarno nemam vremena za renoviranje i dorađivanje. Najvjerovatnije ću iznajmiti veliki stan za svoju porodicu, to mi je prioritet – rekla je Tanja.

Ona dodaje da sa Sašom Popovićem još nije razgovarala o produžetku ugovora, koji joj je nedavno istekao, s “Grand produkcijom”, ali je snimila pjesmu koju će premijerno izvesti za nekoliko dana.

smedia

Komentari

komentara